Slovenija
29 ogledov

Kako se boste spominjali Steva Jobsa?

Žalovanje za Steve Jobsom.
1/2
Reuters
Nad smrtjo nekdanjega prvega moža Appla Steva Jobsa so bili, sodeč po številnih komentarjih po družabnih omrežjih, šokirani tudi Slovenci. Sporočite nam svoje misli.

"Hvala, g. Steve, za vse ideje, ki ste jih delili z nami, za seme navdušenja, ki ste ga skrbno zalivali, ter odlično uporabniško izkušnjo, ki jo Apple uporabniki doživljamo vsak dan. Hvala!," so zapisali v Društvu Apple uporabnikov Slovenije Jabolko.org.

"Mislim, da sem največji oboževalec Steve Jobs-a. Spoštujem ga odkar sem slišal za podjetje Apple in spoznal, kdo je vodja avtorstva teh izdelkov, ne izdelkov - čudežev. Veste nekaj časa nazaj sem mu pisal in mu predstavil sebe, našo državo in prošnjo po uradni prodaji iPhone-ov v Sloveniji. In kar me je najbolj presenetilo ... dobil sem odgovor, celo klicali so me iz Amerike. Vodim tudi stran za njegove oboževalce na Facebook-u in trudim se, da bi bila čim lepše urejena, tako kot so, mislim, da lahko praktično rečemo NJEGOVI izdelki. Še enkrat pa želim izreči sožalje njegovim najbližjim. Počivaj v miru!:(," je zapisal bralec Anže.

Posredujte svoje misli

Na Facebooku se je medtem že pojavil dogodek Goodbye Steve! (Adijo, Steve!), ki se bo odvijal danes med 17. in 20. uro. "Vabljeni vsi z jabolkom v roki! Sharing is caring, daj naprej!" piše v obrazložitvi javnega dogodka.

Vabimo, da posredujete svoje misli glede zapuščine Steva Jobsa. Kako se ga boste spominjali? Kaj je njegova največja zapuščina? Ali mislite, da bo podjetje tudi po njegovi smrti še tako uspešno? Kdaj ste se prvič srečali z izdelkom omenjenega podjetja?

Sporočite nam svoje misli prek spodnjega obrazca ali pa na naši Facebook strani. Lahko pa nam svojo misel posredujete tudi prek Twitterja. Vaše odgovore bomo sproti objavljali na tem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.