Slovenija
38265 ogledov

Janša se je končno odzval na zmago Pirc Musarjeve in jo pozval, naj se opraviči

Anže Logar, Janez Janša Anže Petkovšek
18 ur po tem, ko je Državna volilna komisija preštela 99,99 % glasovnic in zmago v predsedniških volitvah 2022 pripisala Nataši Pirc Musar, se je le oglasil prvak največje opozicijske stranke Janez Janša in novi predsednici tudi čestital. A, kot smo od njega že vajeni, tudi tokrat s pikrim pripisom.

"Dr. Nataši Pirc Musar čestitamo ob izvolitvi za predsednico Republike Slovenije. Pričakujemo, da bo res pravična, srčna in pozorna. Pričakujemo konstruktivno sodelovanje v skupno dobro v zahtevnih časih, ki so pred nami. Spodobilo bi se, da se po izvolitvi opraviči za laži o stranki SDS, ki jih je izrekla v kampanji," je v svojem slogu na njemu tako ljubem družbenem omrežju Twitter zapisal predsednik stranke SDS Janez Janša.

Odziv je prišel 18 ur po tem, ko je postalo popolnoma jasno, da je Nataša Pirc Musar dobila volitve za predsednika/co države 2022. Če je Anže Logar sinoči navdušil z govorom na Gospodarskem razstavišču, kjer je ob porazu športno čestital tekmici Nataši Pirc Musar in pokazal, da so v stranki SDS lahko tudi spravni in da političnim tekmecem vsaj nekateri obrazi znajo javno čestitati in izreči podporo (brez obtoževanj o ukradenih volitvah, udarcih pod pasom itd.), pa je Janez Janša znova pokazal vse tisto, zaradi česar se je stranka SDS v zadnjih letih vedno znova znašla pod drobnogledom tako domače kot tuje javnosti. 

Anže Logar, Janez Janša Slovenija Na kaj je namigoval Logar, da je Janša ostal brez besed? Anže Logar Slovenija Anže Logar povedal, kaj si želi od nove predsednice
Komentarjev 85
  • Idioti 22:18 17.november 2022.

    DEJ BOLNIK , SPEL SE Z NEBOTIČNIKA !

  • sam1 08:59 15.november 2022.

    Ja,ob vseh naporih in stroških,ki jih je imel kot stric iz ozadja z naskokom na prestol države,najbolj boli ranjen ponos,ko je doživel svoj ponovni fiasko in mu je narod spet pokazal,da ga ne mara in reakcija ni nepričakovana,upam le,da mu ...prikaži več tudi zmerni del članov stranke pokaže,da je čas za zamenjavo in se mu zahvalijo za sodelovanje,kot so to storili že njegovi prvi mentorji.....

  • rd2dmk2 08:50 15.november 2022.

    znana je anekdota o dveh slavnih osebah, ki sta se žalila ( imeni nista važni ) in je en od njiju tožil drugega in dobil sodvo, da se mu mora le ta javno opravičit. in je šelta drugi do prvega, ...prikaži več pozvonil na vrata in ko je tožitelj veselo odprl vrata in zmagoslavni pričakoval opravičilo je prvi mirno vprašal : ali stanuje tu XY ?" in tožitelj je presenečeno odgovoril :"NE"in je prvi dejal:" no potem pa oprostite." upam da vsi dojamete, kako se pameten lahko "opraviči"