Slovenija
51312 ogledov

Slovenski nogometaš brutalno pretepel dekleti, sledilo je tole ...

Preiskava pretepa v Murski Soboti sobotainfo.com
Včeraj se je pokesal in kljub brutalnemu napadu na dekleti prejel le pogojno kazen osem mesecev zapora s preizkusno dobo dveh let.

Spomnimo: 28-letni nogometaš prve slovenske futsal lige Dejan Bojkić, je pred slabimi štirimi leti sredi Kopra hudo pretepel sestri in to samo zato, ker ga nista želeli peljati do Izole. Kljub brutalnemu napadu je Izolan po priznanju prejel le pogojno kazen, poroča Delo.

"Žal mi je za to, kar se je zgodilo. In upam, da se kaj takšnega nikoli več ne ponovi," je na koprskem sodišču dejal Bojkič, ki sprva napada ni želel priznati. Včeraj se je pokesal in kljub brutalnemu napadu na dekleti prejel le pogojno kazen osem mesecev zapora s preizkusno dobo dveh let.

Delo navaja, da je bilo priznanje gotovo povezano tudi z nizko predlagano kaznijo. Za povzročitev hude telesne poškodbe je namreč zagrožena kazen do petih let zapora. "Sodnik Matevž Gros je sicer le sledil predlogu državne tožilke Nataše Valentič Kuštra, ki je obtoženemu v primeru priznanja krivde ponudila takšno kazen," so zapisali. 

 

* Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

 

Crna kronika na spletu.

Crna kronika slovenija – kaj se dogaja v Sloveniji.

Komentarjev 25
  • Avatar Metod Kvargl
    metod1 23:16 27.september 2022.

    Očitno je, da sta tožilka in sodnica obe posrani. Od strahu. "Žal mi je za to, kar se je zgodilo. In upam, da se kaj takšnega nikoli več ne ponovi,"...Zamislite, on UPA?! On ima, da ZAGOTAVLJA. Ojoj, primorci kleni, počakajte ...prikaži veče ga nekje in mu s kako Makito in svedrom fi12 navrtajte koleni. Obe. Na toleranco H9 zaradi mene...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:45 27.september 2022.

    Še ena sramota slovenskega pravosodja!!!

  • Avatar NX11
    NX11 19:09 27.september 2022.

    Kulturna obogatitev iz Srbije. Tako je, ker imamo 90% sodnic.