Slovenija
8148 ogledov

Kolosej so zaprli, zdaj je Boscarol razkril, kaj tam načrtuje

Kolosej Kolosej
Kino ostaja, je dejal ajdovski podjetnik.

Včeraj smo poročali, da Ikonični kino Kolosej zapira svoja vrata, potem ko ga je pred časom kupil ugledni slovenski podjetnik Ivo Boscarol. "Za namene preurejanja se Kolosej s 16. marcem 2023 do nadaljnjega zapira in v njem nekaj časa ne bo več dosedanjih aktivnosti. Poslavlja se tudi dosedanje ime in po potrebni sanaciji ter preureditvi bomo novim imenom Odiseja ponudbo kompleksa poživili z dodatnimi zanimivimi vsebinami," je Boscarol sporočil v izjavi za javnost. 

Če včeraj konkretnih odgovorov, kaj bo Odiseja ponujala Boscarol še ni ponudil, je danes ajdovski podjetnik za Televizijo Slovenija povedal, da v tem družabno - poslovnem centru kinodvorane ostajajo. Kot je dejal, bodo kino "dopolnjevale vsebine, ki so morda malo manj ranljive, kot so kongresni turizem, koncerti, različni dogodki za mlade in otroke."

Boscarol je poleg kina z dvanajstimi dvoranami dobil še deset tisoč kvadratnih metrov zemljišča. Na vprašanje, koliko denarja namerava vložiti v Odisejo, je Boscarol dejal, da verjetno še enkrat toliko, kot ga je stal Kolosej. Nekdanji lastnik podjetja je Kolosej kupil lani septembra na dražbi za 6,4 milijona evrov.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 3
  • Dejan Vehovec 06:44 16.marec 2023.

    Spremljal sem že zgodbe ljudi, ki so v eni panogi uspeli - veliko zaslužili. Praviloma takim ego zraste do neba, vse vejo, vse znajo, pametni, sposobni, razgledani, z eno besedo : imajo se za nadljudi. Ne potrebujejo svetovalcev, še manj ...prikaži več kritikov, ki bi opozarjali na napake, potrebujejo zgolj občudujoče poslušalce, ki kimajo in hvalijo. In ki na koncu na svoja pleča prevzamejo odgovornost za propade super idej in stečaje. Okol njih se vrtijo karizmatični tipi z idejami a brez denarja.

  • rd2dmk2 23:39 15.marec 2023.

    stran vržen dnar,če bi tale denar, razdelil med vse otročaje do 18 leta , bi bolj pametno naredil. v kino ne hodim, ker želim v miru pogledat film,ne pa da me moti krdelo kretenov, ki tam prežvekuje in kruli,če se ...prikaži veče pa gre kongresni turizem je pa falil. direktor tajnico ne bo peljal v btc na simpozij. če že naj se pa boskarol gre učit v okolico beljaka, kjer jeposeben turistični objekt za gospode. no v ljubljani bi se dal naredit verzijo za gospe. no boskarol,boš plačal mi za dobro idejo !?

  • Boschtjan Zupanchich 23:14 15.marec 2023.

    Glede na to, da imamo zdaj vse gori na interneti, bo težko tole sploh še kdo zalaufal , ....