Slovenija
193 ogledov

Konec! Od danes naprej to ni več možno.

tv sprejemnik Žurnal24 main
S 1. julijem je tudi Planet TV prenehal z DVB-T oddajanjem. Kaj sploh še ostane tistim, ki televizijo gledajo prek strešne antene?

Po Pro Plusu, ki je januarja letos prenehal oddajanje prek strešne antene, je z današnjim dnem ugasnil tudi signal televizije Planet TV. Da bo Planet TV sledil zgledu Pro Plusa, smo pisali že maja. 

Odločitev Planet TV je tako še en udarec za tiste, ki televizijo še vedno spremljajo prek strešne antene. Tem tako na voljo ostajajo programi, ki delujejo v multipleksu A in C. Med njimi so SLO1, SLO2, SLO3, TV Koper, Vaš Kanal, Nova24TV. Poleg omenjenih so na voljo tudi nekateri drugi lokalni progami, ki so vidni v posameznih regijah. 

Planet TV | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Številni uporabniki so tako že v začetku leta televizijo začeli spremljati prek kabelskih operaterjev oz. prek satelita. Kakšne so alternative vedno dražji kabelski televiziji pa lahko preberete tukaj.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 20
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 16:35 02.julij 2017.

    Imaš prav, opran sem vseh dilerjev, ki mi skušajo prodati vest kot nekaj kar nujno potrebujem in brez česar naj ne bi mogel živeti. Če nekdo povzroči prometno nesrečo to še ne pomeni, da mi morajo zgodbopisci podati kaj je ...prikaži več njegova bivša iz študentskih let tiskega jutra jedla za zajtrk in kaj je njegova mama rekla pri frizerki za božič. Odhaja balast. Pri sedanjem odhodu bo zgolj preverjanje koliko ljudi ne more brez najžlahtnejše štorije, vse ostalo je tako ali drugače kar nekaj. Res sem opran.

  • KrEn99 13:06 02.julij 2017.

    @smejkače še ne veš so v Sloveniji poleg nacionalnih oz. regionalnih DVB-T MUX-ov tudi lokalni DVB-T MUX-u.več o tem si poglej tu:http://dvb-t.akos-rs.si/lokalni_multipleksi

  • smejka 00:11 02.julij 2017.

    Napisano je lepo, da so videni tudi lokalni programi...Hrvaških se na Goriškem pač ne vidi in Italijanskih v Prekmurju ne...itd