Slovenija
18 ogledov

Kresalova ne bi bila županja

Katarina kresal Žurnal24 main
Nekdanja notranja ministrica in predsednica LDS Katarina Kresal je zanikala, da bi za Listo Zorana Jankovića v Ljubljani kandidirala za ljubljansko županjo.

Katarina Kresal, nekdanja ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS, je za Žurnal24 zanikala navedbe nekaterih medijev, da jo bo Lista Zorana Jankovića v Ljubljani predlagala za županske volitve. Včeraj smo pisali, da naj bi Zoran Janković znova kandidiral za ljubljanskega župana, njegov poslanski sedež pa naj bi zasedla nekdanja vrhunska atletinja Britta Bilač.

V Pozitivni Sloveniji so nam včeraj sicer povedali, da je še prezgodaj in da se bodo o Jankovićevi kandidaturi za župana odločali ta teden. Sredi tedna so tudi ustanovili mestni odbor Pozitivne Slovenije v Ljubljani s ciljem, da bo njihov kandidat izvoljen že v prvem krogu. Za oddajo kandidature v Ljubljani imajo čas do 29. februarja.

Kdo bo kandidiral, je težko predvideti, saj je Janković enkrat pojasnil, da se bo posvetil dolgoročni gradnji stranke, po drugi strani pa je vedno skrival odločitev za kandidaturo do zadnjega trenutka.

Konec Kresalove napovedala oseba, ki ima spletni portal

"Nekaj dni po tragediji je do mojega Mira prišel človek in dejal, da je to konec Katarine. Naenkrat se je zganil politično-medijski stroj, postala sem glavna igralka afere, a nisem imela ničesar s tem," je nekdanja predsednica LDS v oddaji nacionalne televizije Ugani, kdo pride na večerjo spregovorila o aferi z bulmastifi ob smrti Saše Baričeviča. Imena te osebe ni povedala, je pa namignila, da ima spletni portal, kjer se v člankih pogosto pojavlja njeno ime.

Komentarjev 14
  • gina 11:03 21.februar 2012.

    Kdaj bo kdo v javni hiši RTV odgovarjal za sramotni debakl?!

  • gec 20:26 20.februar 2012.

    seveda jo ne zanima,ker ve da nebi dobila niti pol procenta...

  • gec 20:26 20.februar 2012.

    kreten zabiti.