Slovenija
8 ogledov

Lepo še do nedelje, potem pa ...

vrt Žurnal24 main
Vremenoslovci napovedujejo spremembo vremena.

Danes bo še precej jasno z občasno zmerno oblačnostjo, dnevne temperature bodo od 24 do 28, na Primorskem okoli 30 stopinj Celzija. Jutri bo večinoma sončno z občasno povečano oblačnostjo. Dnevne temperature bodo še za kako stopinjo ali dve višje kot danes.

"V nedeljo bo dopoldne razmeroma sončno, popoldne pa bo od zahoda oblačnost naraščala. V severozahodni Sloveniji se bodo zvečer začele pojavljati padavine, deloma nevihte, ki se bodo v noči na ponedeljek razširile proti jugovzhodu," napovedujejo vremenoslovci na Agenciji za okolje RS.

V ponedeljek bo oblačno in deževno. Hladneje bo, zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja.

Napoved za nadaljevanje prihodnjega tedna

"V ponedeljek in torek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo, v bližini morja bodo krajevne nevihte. Od srede naprej bo več sončnega vremena, čeprav bo občasno tudi pretežno oblačno s krajevnimi padavinami," napovedujejo na Arsu.

Verjetnost za dež bo najmanjša v petek in soboto. Po ohladitvi v ponedeljek bo nato iz dneva v dan nekoliko topleje.

V ponedeljek se sicer začenja meteorološka jesen; v kolikor gre verjeti napovedi AccuWeather, bo tudi njeno nadaljevanje lepo. Podrobnosti napovedi za jesen najdete na tej povezavi:

Takšna je dolgoročna napoved za jesen

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 2
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 14:48 02.september 2016.

    jesen piše

  • Dare Dado 08:53 02.september 2016.

    to neumnost ste napiali...a pomlad se začenje, nisem vedel da je zima že mimoV ponedeljek se sicer začenja meteorološka pomlad; v kolikor gre verjeti napovedi AccuWeather, bo tudi njeno nadaljevanje lepo. Podrobnosti napovedi za jesen najdete na tej povezavi: