Slovenija
12798 ogledov

Ljubljanske ulice so sredi delovnega dne opustele

koronavirus
1/22
Saša Despot
Ljubljanske ulice, na katerih je ponavadi polno ljudi, so danes opustele.

Potem ko je vlada včeraj v državi razglasila epidemijo in uvedla številne ukrepe, da bi zajezila širjenje bolezni, so ulice v Ljubljani precej prazne, nasprotno pa je gneča v trgovinah in pred lekarnami, ki obiskovalce spuščajo v prostore posamično. 

Koronavirus v Italiji Slovenija Zdravje Infektologinja iz UKC Ljubljana upa, da so jo trgovski centri slišali

koronavirus | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Koronavirus Koronavirus Slovenija Infektolog Trampuž: V desetih dneh bo podobno kot v Italiji

Vse vzgojno-izobraževalne ustanove bodo s ponedeljkom zaprte, a mnogi učenci in vrtčevski otroci so že danes ostali doma. Prav tako bodo vrata zaprle številne druge ustanove, kot so sodišča, zaposleni pa, kjer je to mogoče, delo opravljajo od doma.

Vrtec Slovenija Tak bo račun za vrtec, ko bo zaprt, nujno varstvo le za te otroke

koronavirus | Avtor: Saša Despot Saša Despot

ljubljana01.06.09, ekonomska sola ljubljana, ucenci, dijaki, foto: nik rovan Slovenija Nekatere šole zaprte že danes, drugje otrok le za vzorec

Po včerajšnjih podatkih je bilo v Sloveniji 94 primerov okužb s koronavirusom, a bo danes ta številka gotovo presegla sto. 

Na območje Celja je tako po zadnjih podatkih 7 primerov, na območju Kopra 4, na območju Kranja 1, na območju Ljubljane 48, na območju Maribora 7, na območju Murske Sobote 3, na območju Novega mesta 25, na območju Nove Gorice 1. Število okuženih v starostnih skupina je sledeče: 0-15 let = 4, 16- 29 let = 23, 30 - 49 let = 26, 50 - 59 let = 22, nad 60 let = 21.  

koronavirus | Avtor: Saša Despot Saša Despot

dezurni@zurnal24si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.