Slovenija
57502 ogledov

Smrt otroka v avtu: Mamo in njenega partnerja je policija že obravnavala

Smrt otroka v avtu, Sv. Lovrenc, Prebold Žurnal24
Mati še ne dveletnega fantka, ki je včeraj umrl v pregretem avtu, in njen partner sta še v pridržanju, neuradno naj bi policija opravila tudi hišno preiskavo.

Policija po včerajšnji tragediji v Sv. Lovrencu v občini Prebold, v kateri je umrl še ne dveletni fantek, ki naj bi ga v avtomobilu pred domačo hišo na poletni vročini vsaj dve uri pustila njegova mati in njen partner, nadaljuje preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti.

Oba sta še vedno v 48-urnem pridržanju, odrejena je bila tudi sodna obdukcija. Policija naj bi po naših neuradnih podatkih opravila tudi hišno preiskavo.

Oba sta že znanca policije

Izvedeli pa smo tudi, da so možje v modrem v preteklosti že obravnavali tako otrokovo mater kot njenega partnerja. "Eno od oseb smo obravnavali zaradi več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete ter tudi kaznivih dejanj z elementi nasilja. Drugo osebo smo obravnavali zaradi suma storitve premoženjskega kaznivega dejanja," nam je sporočila Milena Trbulin s celjske policijske uprave. Neuradnjo naj bi bila tudi odvisna od prepovedanih drog.

Neuradne so tudi informacije, da osumljenca nista domačina in naj bi se poprej večkrat selila. Tudi to naj bi bil morebiti razlog, da ju niso obravnavali centri za socialno delo.

Jutri ob 11. uri bo Aleš Slapnik, pomočnik vodje sektorja kriminalistične policije pri PU Celje, predstavil okoliščine tragičnega dogodka.

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 3
  • Avatar pantani
    pantani 06:49 22.junij 2023.

    Zapret,pa ključ stran vržt!!!

  • Anja1956 18:44 21.junij 2023.

    Torej je bil na delu bedak ! Tako , kot sem enkrat danes že napisala !

  • sam1 18:34 21.junij 2023.

    Če so podatki točni,se sprašujem,kje so naše vrle socialne "riti",ki za velike plače posedajo v razkošnih pisarnah,medtem,ko umirajo in trpijo nedolžna bitja,katerih starši so "zadeti" in nesposobni skrbeti za naraščaj....