Slovenija
9658 ogledov

Matej Tonin brez zoba: "Ne sramujem se svojega nasmeha"

Matej Tonin Saša Despot zaprta seja komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb
Predsednik NSi Matej Tonin je na račun svojega manjkajočega zoba posnel video.

"Res je, en zob mi manjka, zato sem si tudi nabavil zobni aparat," v videu, ki ga je objavil na Twitterju, pravi predsednik stranke NSi Matej Tonin, ki ga, kot pravi, razprave na socialnih omrežjih o njegovem zobu, spravljajo v smeh. Tonin pojasni, da si je že nabavil zobni aparat. "Samoplačniško, ker je naše javno zdravstvo tako dobro."

Matej Tonin Matej Tonin Slovenija "Sprememba bo šla v pozicioniranje NSi v sredino."

Tonin, ki je v začetku avgusta napovedal pozicioniranje NSi v politično sredino, hkrati pa kaže tudi pripravljenost za sodelovanje z vladno koalicijo, ki bo, kot kaže izgubila podporo Levice, pravi, da se bo kljub manjkajočemu zobu še naprej smejal. "Ne sramujem se svojega nasmeha, še vedno ga bom z veseljem pokazal, Slovenija me bo morala še nekaj časa trpet, če pa se ob tem zabavate, sem pa vesel, da vas nasmejim," pravi Tonin. 

Komentarjev 14
  • sviktend 21:17 04.september 2019.

    V delovnih urah zaslužim preko 7000 dolarjev na mesec. Slišal sem, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužim na spletu, zato sem se odločil, da pogledam. No, vse je bilo res in to mi je popolnoma spremenilo življenje. začel__➧➧➧➧ www.WebJob33.Com

  • Tupamaros 20:45 04.september 2019.

    Zanima vas manjkajoči zob. Kaj pa manjkajoče kolesje?

  • Avatar olor
    olor 16:57 04.september 2019.

    klovn kot klovn, vsi so isti, z zobom ali brez. Še dober da kdo nekoga ne pogleda čez muho.