Slovenija
1233 ogledov

Ministrica ostaja na bolniški

Milojka Kolar Celarc Anže Petkovšek
V domači oskrbi.

Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc, ki so jo v petek sprejeli na urgenci, ostaja na bolniški.

Kot so danes sporočili z ministrstva za zdravje, bo ekipo ministrstva za zdravje zaradi bolniške odsotnosti ministrice Milojke Kolar Celarc, na regijskem obisku vlade v torek in sredo v Zasavju in Posavju, vodila državna sekretarka Ana Medved.

Ministrica se je slabo počutila že v četrtek, v petek se je opravičila preiskovalni komisiji DZ o ugotavljanju zlorab v slovenskem zdravstvenem sistemu na področju prodaje in nakupa žilnih opornic, kjer bi morala pričati.

Milojka Kolar Celarc Ministrica Slovenija Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc ima nenadne in nepričakovane zdravstvene težave

V petek so iz UKC Ljubljana sporočili, da je bila ministrica za zdravje gospa Milojka Kolar Celarc v petek pozno popoldan, z napotnico osebnega zdravnika, zaradi resnejšega zdravstvenega stanja sprejeta na Internistični prvi pomoči Interne klinike UKC Ljubljana. Obravnavana je bila po protokolih za tako ogrožajoče zdravstveno stanje. Po dodatnih diagnostičnih preiskavah je bila vsoboto v zgodnjih jutranjih urah odpuščena v domačo oskrbo.
 

 

Komentarjev 4
  • stary1 23:14 04.december 2017.

    uporaba kondoma je zaščita pred spolnimi bolezni,,,AIDS je huda stvar

  • Ledena 21:17 04.december 2017.

    Drop dead,bitch.

  • Avatar Leon
    Leon 15:28 04.december 2017.

    Zanimivo je ,da vsakič ko koga od oblastnikov dobijo na levi nogi ali z prsti v marmeladi odigrajo BOLEZEN ! Torej tukaj se dogajajo nepravilnosti glede zlorabe bolniške v osebne namene ,ki jih naša ministrica očita tistim ,ki trdo delajo ...prikaži več s povišano temperaturo ! Kdo bo preveril njeno bolniško stanje na domu ?