Slovenija
11348 ogledov

Ministrica za zdravje na urgenco in v domačo oskrbo

Milojka Kolar Celarc Anže Petkovšek
Po tem ko se je ministrica za zdravje opravičila pred preiskovalno komisijo DZ o ugotavljanju zlorab v slovenskem zdravstvenem sistemu naj bi obiskala urgenco ljubljanskega UKC. Zdaj pa je v domači oskrbi.

Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc, ki bi morala včeraj pričati pred preiskovalno komisijo DZ o ugotavljanju zlorab v slovenskem zdravstvenem sistemu na področju prodaje in nakupa žilnih opornic, se je opravičila, da so ji prihod na komisijo so ji preprečile zdravstvene težave.

Iz Službe za odnose z javnostmi iz Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljanaa so sporočili, da je bila ministrica za zdravje gospa Milojka Kolar Celarc v petek pozno popoldan, z napotnico osebnega zdravnika, zaradi resnejšega zdravstvenega stanja sprejeta na Internistični prvi pomoči Interne klinike UKC Ljubljana. Obravnavana je bila po protokolih za tako ogrožajoče zdravstveno stanje. Po dodatnih diagnostičnih preiskavah je bila v zgodnjih jutranjih urah danes odpuščena v domačo oskrbo.

Slabo pa naj bi se počutila že v četrtek in je prvič, kar je v vladi, na bolniški. Oziroma kot je pred časom povedala v pogovoru za Dnevnik, da še nikoli doslej ni bila na bolniški, saj vsak dan poje nekaj listov zeli nesmrtnosti ali jiaogulan, ki jo ima na okenski polici.

Milojka Kolar Celarc Ministrica Slovenija Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc ima nenadne in nepričakovane zdravstvene težave
Komentarjev 30
  • Avatar Leon
    Leon 14:09 03.december 2017.

    Ob vseh teh komentarjih ugotavljam ,da se oglašajo edino na ministrstvu za zdravje in želijo svoji šefici naj še malo vzdrži na položaju ,s tem ohranijo njihova delovna mesta .

  • Avatar Zala
    Zala 13:33 03.december 2017.

    Zakaj tako grda natolcevanja? Tudi ona je samo človek. In nikjer ni napisano, zakaj se je znašla na Urgenci.

  • Žurnalček 11:51 03.december 2017.

    Zgoraj 25 kretenov . Jaz sem bil na urgenci sprejet isti moment isto minuto , samo podajal so si me eden drugemu in končal sem na istem odelku in to do zgodnjih jutranjih ur , 8 ur bil na urgenci ...prikaži veči , dokler me niso spravili v red.