Slovenija
4630 ogledov

Najemniška stanovanja na Brdu; pohitite s prijavo

Zeleni Gaj Anže Petkovšek
Stanovanjski sklad RS je ponudil v stroškovni najem 102 novi stanovanji v soseski Zeleni gaj na Brdu v Ljubljani.

Prijave bodo začeli sprejemati sredi prihodnjega tedna, prvi stanovalci pa se bodo lahko vselili v začetku leta 2018.

Stanovanja se nahajajo v štirih novih objektih soseske Zeleni gaj, ki je zrasla na lokaciji nekdanje opekarne na Vrhovcih v Ljubljani. Odlikujejo jih racionalna in kakovostna gradnja, funkcionalni tlorisi in energetski razred B1. S tem se objekti uvrščajo med skoraj ničenergijske, so sporočili iz stanovanjskega sklada.

Gre za tri različne tipe stanovanj, in sicer 48 dvosobnih, 40 trisobnih in 14 štirisobnih. Vsako ima tudi balkon, shrambo ter dve parkirni mesti v podzemni garaži.

Mesečna najemnina je določena v višini 6,50 evra na kvadratni meter uporabne površine stanovanja ter 3,25 evra na kvadratni meter za površino balkona, shrambe in parkirnih mest.

Stanovanjski sklad RS Sedem evrov na m2 Slovenija Na Brdu 102 novi najemni stanovanji

Prijave za najem stanovanj na Brdu bodo lahko zainteresirani prosilci začeli oddajati v sredo, 15. novembra. Na skladu jih bodo sprejemali do 15. decembra, prvi izbor najemnikov pa bodo predvidoma naredili 11. januarja 2018.

Najem bo možen za nedoločen čas, prednost bodo imele mlade družine, zatem družine z osnovnošolskim otrokom, družine in mlade osebe.

Ogledi vzorčnih stanovanj so predvideni med 20. in 24. novembrom med 8. in 16. uro. Na oglede se zainteresirani lahko prijavijo z elektronsko pošto, ki jo pošljejo na naslov ssrsinfo@ssrs.si.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.