Slovenija
65 ogledov

Napovedal nove zaposlitve

Rimske terme Gregor Katič
Lastnik Rimskih term Valerij Arakelov je napovedal nove zaposlitve v družbi, kjer je trenutno zaposlenih nekaj manj kot 80 ljudi.

Koliko novih delavcev bodo zaposlili, Arakelov za zdaj ne more povedati. Vse je namreč odvisno od tega, kako bodo zaživeli novi medicinski in wellness programi. Napovedal je tudi nova finančna vlaganja. "Verjamem, da lahko dosežemo dobre rezultate, predvsem zaradi kakovostnega produkta, čudovitega objekta, lege in prijaznosti osebja," ocenjuje Arakelov.

Kot je dejal, vidi v Rimskih termah, ki jih je novembra lani kupil na javni dražbi po izklicni ceni 8,5 milijona evrov, velik potencial, ki ga namerava izkoristiti. Poleg Rimskih term ima Arakelov, ki zdaj živi v termah, v lasti tudi turistične zmogljivosti v slavnem češkem zdraviliškem kraju Karlovi Vari, ima tudi dva hotela v Rusiji, v rodni Armeniji pa se ukvarja s poljedelstvom oziroma vinogradništvom.

Svojo podjetniško pot je začel s tiskanjem samolepilnih nalepk v Rusiji, njegova tiskarna pa je bila prva ruska tiskarna, ki se je začela ukvarjati s to dejavnostjo.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.