Slovenija
19887 ogledov

Neverjetno, zakaj je Mateja Logar pristala v britanskih medijih

Vlada Mateja Logar Vlada RS
Vodjo strokovne skupine za covid-19 v Sloveniji in zdravnico, ki zdravi covidne bolnike, so opazili tudi v VB.

Vodja strokovne skupine za covid Mateja Logar se je pojavila v britanskih medijih, in sicer zaradi majice z napisom, s katero se je pojavila tudi pred televizijsko kamero, ko je pojasnjevala stanje in ukrepe ob epidemiji covid-19 v Sloveniji. 

Britanski portal piše, da se zdravniki, ki zdravijo covidne bolnike, zelo trudijo, da bi prenesli sporočilo necepjenim, da tvegajo morebitno okužbo in hujši potek bolezni. 

 | Avtor:

Ob tem so objavili njeno sliko z napisom "I can't fix stupid, but I can sedate it, paralize it, intubate it."

Komentatorjem je po pisanju britanskega portala njeno sporočilo všeč. "Stavim, da je samo naveličana tega sranja," je zapisal eden izmed njih. "To je divje," je napisal drugi. "To niti ni njeno edino sporočilo proticepilcem na majici. Morala bi to biti standardna osebna zaščitna oprema za vse zdravstvene delavce."

 | Avtor:

Kako pomembno je cepljenje za potek epidemije je z analizo pokazal tudi Dr. Janez Žibert, profesor na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani in člane ekipe COVID-19 sledilnik, o čemer lahko preberete več v prispevku Analiza: Poglejte te krivulje cepljenih, obolelih in smrti.

Z dvema odmerkoma je trenutno v Sloveniji cepljenih 55 odstotkov ljudi, 65 odstotkov starejših nad 18 let. Bolnišnice, še posebej oddelki za intenzivno nego so prezasedeni, čemur bi se z večjo precepljenostjo lahko v veliki meri izognili. Več o tem v prispevku Analiza: Takšno bi bilo stanje v Sloveniji, če bi imeli višjo precepljenost.

dezurni@styria-media.si



 

Komentarjev 13
  • PaPajapopi 17:28 10.december 2021.

    Prenehajte z covid histerijo ! ! ! Dosti vas imamo ! ! !

  • uros78 16:44 10.december 2021.

    To niso cepiva, to je genetska terapija, spreminjanje genov.. RNK so genetske škarje, katere odpro genom prejemnika cepiva in vanj trajno vpišejo nov gen, zaradi česar celice prejemnika tega zvarka trajno proizvajajo lasten toksin v obliki Spike proteina ... Ta ...prikaži več je isto škodljiv, kot če izhaja iz okužbe z virusom. Delta sev ne obstoja, to je spike protein iz "cepiv" .. Prejemnik vektorskega ali mRNA cepiva pa ni več človek, je gensko spremenjen organizem ...

  • Koper 16:22 10.december 2021.

    O nekaterih se govori zaradi dobrega dela. Drugi pa raje delajo reklamo za tekstil in so zato pomembni.