Slovenija
114 ogledov

Ni mogla več gledati, kako Janša ravna z ljudmi

Vera Ban Saša Despot / mediaspeed.net
Dolgoletna nekdanja članica SDS Vera Ban je pojasnila, zakaj je izstopila iz stranke.

Vera Ban je za POP TV zanikala, da je stranko zapustila zaradi delovne mize, kot so v SDS ob njenem odhodu pojasnili na družbenem omrežju Twitter. Banova je dejala, da ni mogla več gledati, kako predsednik stranke Janez Janša ravna s svojimi ljudmi. 

Dodala je, da člani stranke niso mogli uveljavljati svojih mnenj. "Saj vendarle samo en človek ne more vsega vedeti, vsega znati, vsega čutiti," je izpostavila.

"Uspešno je vodil SDS in Slovenijo v času predsedovanja EU, vendar na tej poti ni bil sam. Zakaj voljo sposobnih članov zatirati, če jo lahko uveljaviš. Enkrat je treba reči bobu bob," je še povedala Banova. Janša mora vedeti, da na tej poti ni bil sam, je dodala.

Banova je za POP TV povedala še, da je njena vest čista, izprašajo pa naj si jo tisti, ki so se zavili v gluhi molk.

PREBERITE TUDI:

Komentarjev 82
  • Zmago 09:26 23.maj 2016.

    Ajde Sprdaćino @Bortchy napiši en hit na temo "Anzl Janša" ..... teme imaš dovolj ...... v glavi !https://soundcloud.com/bortchy/slovenska-lopovska

  • Zmago 15:07 21.maj 2016.

    Sprdaćino slaboumna kaj ti toliko gobezdariš o nekem Mein Kampf ????Malo o zgodovini (malo bolj pametnih, kot sva midva) o lažeh in prevarah.https://www.youtube.com/watch?v=dXhhz-IENPMhttps://www.youtube.com/watch?v=b5SsNCvlZoMhttps://www.youtube.com/watch?v=bm34sj65MkA

  • Zmago 14:34 21.maj 2016.

    Spet velik POET Bortchy:https://soundcloud.com/bortchy/slovenska-lopovska