Slovenija
6421 ogledov

Še ena smrt motorista

motorist nesreča
Star je bil komaj 32 let

V soboto ob 13.35 se je na regionalni cesti Postojna-Razdrto zgodila prometna v kateri je umrl 32-letni voznika motornega kolesa.

32-letni voznik motornega kolesa je vozil iz Postojne proti naselju Hrašče. V blagem desnem ovinku je izgubil oblast nad vozilom, padel je prek krmila na vozišče, po katerem je drsel in po 50 metrih trčil v prometni znak levo od ceste. Voznik je bil v nesreči tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl.

*Fotografija je simbolna
Nesreča motorista Včeraj pri Zrečah Slovenija Novo v primeru včerajšnje tragedije dveh motoristov
Komentarjev 3
  • Antonio 16:47 20.oktober 2019.

    R.I.P. vsem trem...škoda pri teh letih.... "Ode"...če ga poznaš, pa je divjak...prej ali slej se stresejo divjaki... Kot pravi "Dusan Kokalj", je pa lahko zelo varno če imaš pamet na mestu...ona dva v petek v Stranicah nista naredila nič narobe, ...prikaži več, stara 61 in 62 let, verjetno motorista leta in leta.... nimaš kaj...tudi če voziš avto se lahko zgodi.... Zato pa , motoristi, pamet v glavo... Pa veliko srečnih km...

  • Dusan Kokalj 16:12 20.oktober 2019.

    Tudi vožnja z motornim kolesom je varna če uporabljaš možgane.

  • ode 13:12 20.oktober 2019.

    Za takega divjaka je bila to prehitra smert. Lahko bi se še malo mantral. Sicer se pa sedaj vsi tam okoli počutijo bistveno bolj varni.