Slovenija
23485 ogledov

Novo v primeru pogrešanega na območju Krvavca

Iskalna akcija Fotosmedia
S službene zabave se je peš sam podal v dolino.

Iskanje pogrešanega 36-letnega Klemna Musulina iz Trebnjega, ki se je v noči na soboto iz službene zabave sam peš podal s Krvavca v dolino, še vedno poteka. Obsežni iskalni akciji so se pridružili tudi njegova družina in prijatelji, ki pozivajo še druge, naj se pridružijo iskanju. Policija pa opozarja na previdnost.

Nekatere predele pregledali večkrat

Kot so pojasnili na Policijski upravi Kranj, so policisti, vodniki reševalnih psov, gorski reševalci, gasilci in prostovoljci pregledali veliko območje Krvavca z okolico, nekatere dele celo večkrat. Razen telefona, ki so ga našli že v soboto in za katerega menijo, da ga je nekdo našel in odložil na mesto pod hotelom, niso našli ničesar drugega oprijemljivega.

"Kljub temu aktivnosti še niso zaključene in iskanje ni prekinjeno," so zagotovili policisti in dodali, da velja, da se pri intenzivnem iskanju na terenu vztraja dokler niso izčrpane vse možnosti, potem pa se nadaljuje, če se pridobi še kakšne nove informacije. Do takrat pa se nadaljuje iskanje pogrešane osebe z operativnimi in drugimi policijskimi ukrepi, predvsem z zbiranjem obvestil.

Slovenija Velika iskalna akcija na Krvavcu

Svojci prosijo za pomoč

Pri iskanju pogrešanega Musulina so se poleg policistov, gorskih reševalcev in gasilcev zelo angažirali tudi njegova družina in prijatelji, ki so se vključili v iskalo akcijo, k pomoči pri iskanju pa pozivajo tudi druge. Prav tako ljudi prosijo, naj policiji sporočijo kakršnekoli informacije, ki jih imajo v zvezi z izginotjem. Kot so poudarili, je lahko vsaka informacija, četudi je videti nepomembna, še kako pomembna.

Prostovoljci so pri iskanju dobrodošli, saj več oči več vidi, vendar pa morajo po opozorilu predstavnika za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj Bojana Kosa sodelujoči poskrbeti tudi za svojo varnost, saj gre za nevaren teren. Prav tako kot za hojo v hribe velja, da morajo biti ustrezno psihofizično pripravljeni in opremljeni, poznati morajo pot in se znati orientirati ter vedeti, kako iskati. V nasprotnem primeru lahko hitro pride do kakšne nesreče.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
 • Avatar bozo
  bozo 10:33 16.november 2018.

  Novo ??? khe hhe ....

 • Žurnalček 10:23 16.november 2018.

  Najlažje je hoditi ob gondoli in to do zadjega oz. prvega stebra . Potem pa levo pred prepadom do ceste . Enkrat sem tako smučal , pa sem uničil Rosignolke total !

 • Žurnalček 10:21 16.november 2018.

  Kva je zdaj a nimate termokamere na helikopterju al so bl važni avti v protokolu JVM !!!!!!