Slovenija
12843 ogledov

Novo v zvezi z iskalno akcijo na Krvavcu

facebook
V soboto ponoči se je sam peš odpravil v dolino.

Policisti in gorski reševalci so danes s pomočjo helikopterja na območju Krvavca nadaljevali iskanje 36-letnega Klemna Musulina, ki je pogrešan od sobote. Pogrešanega še vedno niso našli, so pa odkrili njegov telefon, za katerega domnevajo, da ga je nekdo našel in postavil na mesto pod hotelom. Policija v zvezi s tem prosi za informacije.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je danes v iskalni akciji sodelovali okoli 20 oseb, večinoma policistov in gorskih reševalcev, ter policijski helikopter. Za pogrešanim 36-letnikom iz Trebnjega, ki so ga nazadnje videli, ko se je v soboto ponoči s Krvavca sam peš odpravil v dolino, je sicer že v soboto stekla obsežna iskalna akcija.

Slovenija Velika iskalna akcija na Krvavcu

Iskali so ga tudi prijatelji in svojci

Poleg policistov, svojcev in njegovih prijateljev so ga v soboto do poznega večera organizirano iskali prostovoljni gasilci, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov. Skupaj ga je iskalo okoli 70 ljudi, v iskanju pa je sodeloval tudi policijski helikopter. Iskalna akcija se je v nedeljo nadaljevala v podobnem obsegu, s pomočjo helikopterja pa tudi danes.

Iskanje je bilo zaenkrat osredotočeno na Krvavec z okolico. Pogrešanega doslej še niso našli, pod hotelom Krvavec pa so že v začetku iskanja našli njegov mobilni telefon, vendar glede na položaj policisti domnevajo, da ga je nekdo našel in tja postavil.

V kolikor ima kdo kakršnekoli informacije v zvezi s tem, ga policisti prosijo, naj zaradi razjasnitve okoliščin pokliče na interventno številko 113 ali anonimno številko 080 1200.

Razburkano morje Svet To je Slovenec, ki se je v morju boril za življenje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
 • Avatar Wilissa
  Wilissa 23:57 12.november 2018.

  Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Dobrodošli = = > www.3xDate.top

 • Laznivi 23:43 12.november 2018.

  Ce je namenoma pustil telefon na dolocenem mestu je to nekaksno sporocilo zakaj se je navelical ziveti...na zalost.....cudezev ni vemo vsi odgovorni starejsi....

 • bozo 23:21 12.november 2018.

  Ne vem če ravno primerno iz takšnih primerov norčije zganjat ?!