Slovenija
31 ogledov

Obetajo se suhi in sončni dnevi

Čez dan nas bo grelo sonce, ponoči pa topla oblačila. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Po obilnem deževju se obeta nekaj suhih in sončnih dni. Že naslednji konec tedna pa se bo vreme znova poslabšalo. Padavine sicer ne bodo tako izrazite, kot so bile pretekle dni.

Od poldneva naprej po državi več ne dežuje. Nekaj oblačnosti je bilo še v vzhodni Sloveniji, kjer pa je že jasno. "Noč bo suha, nikjer po državi ne bo padavin, obeti so lepi," je povedal Benedikt Strajnar, dežurni prognostik na Arsu.

Zjasnilo se bo že v današnji noči, ponekod po nižinah bo nastala megla, ki se bo zadrževala jutri zjutraj in še del dopoldneva, sicer pa bo jutri pretežno jasno. Tudi v torek, sredo in četrtek se bo nadaljevalo precej jasno vreme z jutranjo meglo po nižinah, burja pa bo že danes ponoči oslabela.

Vremensko napoved lahko spremljate na portalu vreme.net.

Nekoliko slabše vreme se pričakuje ob koncu tedna. Že v petek bo bolj oblačno, predvsem v zahodni polovici Slovenije bo občasno deževalo, pa tudi za konec tedna se obeta bolj oblačno vreme z nekaj dežja, vendar pa bodo količine padavin manjše kot ta konec tedna, je še povedal Strajnar. Padavine ne bodo preveč izrazite, zaenkrat kaže, da bo manjša količina padavin.

Temperature se bodo gibale okoli 20 stopinj Celzija, na Primorskem kakšno stopinjo več.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.