Slovenija
21582 ogledov

Umor sredi Ljubljane: Morilec še vedno na begu

policija Ljubljana Profimedia
Policija še ni uspela identificirati storilca okrutnega petkovega umora sredi Ljubljane.

Spomnimo: ljubljanski policisti so bili v petek okrog 15. ure obveščeni o streljanju na območju Upravne enote Ljubljana na Oražnovi ulici, v katerem je ena oseba umrla. Policisti so na kraju dogodka odkrili moškega, ki je bil huje poškodovan, vendar je kmalu zatem zaradi prehudih poškodb na kraju umrl. Neuradno je žrtev 34-letni Ljubljančan, ki je bil tarča streljanja že aprila 2020. Po navedbah medijev je bila žrtev stari znanec policije, časnik Večer pa je nueradno poročal, da je bil v sporu s slovensko celico Kavaškega klana. 

policija Ljubljana Policija Slovenija Današnje informacije glede streljanja v Ljubljani

Pri Policiji smo danes zjutraj preverili, ali jim je že uspelo priti na sled storilca, ki je s kraja dogodka odšel kar peš, in sicer v smeri Rožne doline. Predstavnica za odnose z javnostmi nam je sporočila le to, da intenzivna kriminalistična preiskava še vedno poteka, prav tako izvajanje ukrepov za izsleditev storilca. "Več informacij zaradi interesa preiskave ne moremo posredovati," je še zapisala v sporočilu. Policija sicer išče storilca, visokega okoli 170 centimetrov, v času streljanja pa je bil oblečen v temna oblačila, črno kapo, bil je zamaskiran.

policija Ljubljana Streljanje sredi LJ Slovenija Morilec na begu, na delu Kavaški klan?
Komentarjev 16
  • kapibara1 17:41 23.januar 2023.

    Ni namen ga najti.. Spotomo, med begom, se je še na Bladu ustavil, pa si nabral kremšnit za domov..

  • kapibara1 17:38 23.januar 2023.

    UPAM da ima Novič dober 100% ALIBI.. Drugače ga je Nadrlal

  • jakec1575 14:35 23.januar 2023.

    problem je, ker lahko tale zdaj brez tezav pride na jug. hrvati so itak nesposobni ujet take. če pa ze pa izgine, kot jahta. za dost denarja pogleda stran.