Slovenija
1933 ogledov

Podjetje A1 razkrilo svojo ponudbo

A1 zurnal24.si
Podjetje A1, preimenovani Simobil, je razkrilo svojo ponudbo.

Novi fiksni trojčki se imenujejo A1 Kombo, najbolj zanimivi pa bodo v kombinaciji z mobilnimi številkami, ki so ali bodo pri A1. Prva naročniška številka pri A1, ki jo naročnik pridruži trojčku Kombo, namreč za čas vezave namreč prinese 13 evrov popusta pri naročnini na fiksni paket, SIM-kartico za dodatno številko pa je mogoče dobiti za deset evrov na mesec, doda pa se lahko tudi samostojen naročniški paket. Trojčku je mogoče pridružiti tudi mobilno številko, kjer je že vezava zaradi nakupa mobilnega telefona, vse pridružene številke pa kot nagrado ob vezavi dobijo neomejen prenos podatkov.

Tako najcenejši Kombo S z več kot 95 programi (brez Discoveryja, National Geografica in programov Sport Klub) stane 32,99 evrov na mesec. Kdor priključi še dve mobilni številki, ki sta pri A1, in se strinja z vezavo, dobi za nagrado neomejeno prenos podatkov na mobilnih napravah (po prenesenih 50 gigabajtih se prenos upočasni na 2/1 megabita na sekundo) in za vse skupaj plačuje 49,98 evra na mesec, kar je ravno toliko, kot zdaj staneta dva paketa Svobodni M. 

 

V kombinaciji s Kombo paketi imeti višji paket kot Svobodni S nima smisla, saj ima ob vezavi paket Svobodni S, ki ima sicer tri gigabajte prenosa podatkov, neomejen prenos podatkov, klici in sporočila pa so v paketu že tako neomejeni. Možen prihranek (če sta imela naročnika prej paket Svobodni S) je tako 22,99 evra na mesec, če sta izkoristila ugodnost naročnik pripelje novega člana pa pol manj. Je pa treba ob tem upoštevati, da je nakup mobilnega telefona pri dražjih paketih praviloma bistveno cenejši. 

Če je bil naročnik velik porabnik prenosa podatkov, je prihranek lahko bistveno večji, saj lahko paket Svobodni L, ki stane 39,99 evra na mesec, zamenja s paketom Svobodni S, kjer bo dobil neomejen prenos podatkov. Za spremembo mobilnega paketa se sicer zaračuna, pridružitev fiksnemu paketu, (naročnik mora postati lastnik številke, za kar je potrebna sprememba lastništva) pa je brezplačna.  

A1: hit bo paket Kombo M

Na A1 sicer ocenjujejo, da bo najbolj prodajan paket Kombo M s 160 TV programi, ki z dvema mobilnima številkama stane 60,98 evra na mesec, kar je le enajst evrov več kot dva paketa Svobodni M. 

Kdor ne potrebuje televizije, dobi odvisno od paket za dva, štiri ali šest evrov nižji račun, brez fiksnega telefona pa je paket za en evro cenejši. Paketu A1 Kombo S je mogoče priključiti eno SIM-kartico za souporabo, M tri, paketu L pa pet. 




Paket Kombo L z več kot 210 programi in z dvema mobilnima številkama stane 69,98 (brez mobilnih številk 52,99 evra). 

Dodatna SIM-kartica za tri evre na mesec

Zanimiva je tudi ponudba dodatne SIM-kartice, ki omogoča, da na tablici ali drugi napravi porabite neporabljene enote prenosa podatkov iz mobilnega paketa. Akcijska cena ob vezavi je 2,99 evra na mesec (sicer pet evrov). Drugo SIM-kartico lahko dobijo naročniki paketov A1 Orto Gigastar in Orto Tripster+, paketov Svobodni in Hitri net M in L ter na nekaterih starejših paketih. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 11
  • Avatar praufo
    praufo 17:51 20.april 2017.

    meni ni jasno, oprostite, 50GB, piše "po prenesenih 50 gigabajtih se prenos upočasni na 2/1 megabita na sekundo"... 50 giga je enih 20 do 30 filmov v kar kvalitetni resoluciji, kar pa lahko stankaš na stacionarni priključek in prenos podatkov ...prikaži več je neomejen ... zakaj bi to delal preko mobilca, ne razumem ... tako zelo se kritizira piratsvo, po drugi strani pa tako visoke brzine, ... policaiji na cestah merijo hitrost, vse je preveč, vse je prehitro, medtem ko nam prodajajo vozila, ki zmorejo visoke hitrosti, nad 300, ampak so kao malo blokirani ... a sekdo spozna na to

  • bojovi 15:35 20.april 2017.

    Lol, veliko ceneje kot Siol :) , jaz sem se začel zanimat za to :)

  • jozicamurn 13:47 20.april 2017.

    Na optiki je brez težav in se ne spomnem, če sem kdaj sploh klicala da kaj ne bi delovalo, ker so porihtali v roku 1-2 ure brez sitnarjenja. Skratka jim že toliko zaupam, da vem da so že obveščeni o ...prikaži več napaki. T-2 je zakon vi pa serjite še naprej na ponudnikih kjer vse kocka in ste z večkratno izgubo storitev telefonije ter kanalov ob manjših strelah. Časovni zamik na T-2 pa je izvrsten (3 dni za nazaj) le še kanali v T2-tv2go bi morali biti številčni glede na to kar plačujemo ne pa da jih polovico manjka (se pa zavedam da je to glede pravic in da discovery in podobni kanali zahtevajo preveč provizije). Ostalih pripomb nimam, ker smo ob bok Ircem in Nizozemcem.