Slovenija
39292 ogledov

Podrobna napoved glede prihodnjega tedna. Do kdaj bo vztrajal dež?

Dežnik Profimedia
Dež bo pri nas vztrajal še jutri, padavine bodo tudi za vikend. Kaj pa prihodnji teden?

Kot napovedujejo vremenoslovci na Arsu bo po današnjem deževnem dnevu kisel tudi jutrišnji; spremenljivo do pretežno oblačno bo, pogoste bodo krajevne plohe, sredi dneva in popoldne bodo možne tudi posamezne nevihte. Jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne od 11 do 18 stopinj Celzija.

V soboto bo po njihovih napovedih spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. V nedeljo bo spet bolj deževno in hladneje.

Napoved od 15. do 20. maja

V ponedeljek se bo središče ciklonskega območja pomaknilo nad srednjo Evropo, z šibkimi zahodnim vetrom bo naše kraje prehodno dosegla nekoliko manj vlažna zračna masa, vremensko sliko pojasnjujejo vremenoslovci na Arsu. 

Dodajajo, da za ponedeljek kaže, da se bo prehodno delno razjasnilo. Zjutraj lahko nastane megla. Sredi dneva in popoldne bodo možne posamezne krajevne plohe, padavin ne bo veliko. Jutro bo sveže s temperaturami od 5 do 10 stopinj Celzija, čez dan bo topleje, od 17 do 21. 

V torek ponovno kaže na pooblačitve in dež. Večinoma oblačno z občasnim dežjem bo verjetno tudi v sredo in morda še v četrtek. Ob koncu prihodnjega tedna se verjetnost za padavine nekoliko zmanjša, napoved sklenejo na Arsu.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Brane Gregorčič Slovenija Brane Gregorčič: Takšno poletje lahko pričakujete

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.