Slovenija
124 ogledov

Pojbič zapustil SDS

Franc Pojbič Gregor Prebil
Osebni razlogi. Pojbič zapustil stranko SDS.

"Sporočam vam, da zaradi osebnih razlogov nepreklicno izstopam iz stranke SDS in hkrati tudi iz vseh delovnih teles. Iskrena hvala za sodelovanje in veliko uspehov še naprej," je kratko in jedrnato sporočilo, ki ga je o izstopu iz stranke Janeza Janše spisal Franc Pojbič.

Pojbič je bil viden  član SDS in od februarja letos je vršilec dolžnosti direktorja Agencije RS za varnost prometa. Izstopil je tudi iz združenja Vrednot Slovenske osamosvojitve in mesta predsednika 1. območnega združenja VSO.

Junija so iz SDS sicer sporočili, da so v zadnjem času - se posebno pa po obsodbi predsednika stranke Janeza Janše v primeru Patria – zabeležili veliko pristopov.


Komentarjev 24
  • mph 19:25 13.avgust 2013.

    Morda je celo na Wiesenthalovi listi. :-))

  • mph 19:23 13.avgust 2013.

    SDS? Zločin uničenja države na račun obupnega poskusa firerja, da ustvari "novi red". To si želi verjetno še iz časov, ko je bil v komunistični partiji. Ker pa je bil še za njihov okus preveč fanatik, so ga odmaknili od ...prikaži več vzvodov moči ... in ostalo je zgodovina. Pa zločin poskusa rehabilitiranja tistih, ki so naredili eno najbolj izprijenih dejanj .. izdajo lastnega naroda. Ok, recimo, da niso marali Kp, partizanov, .... AMPAK, so pa se v tem primeru imeli za borit proti obojim, kot so se morali partizani. Kaj hočemo, gnoj enkrat, gnoj vedno, kot kaže.

  • Senior 19:11 13.avgust 2013.

    roksa, ti si verjetno belogardist iz sds-a.