Slovenija
25718 ogledov

Napad v Ljubljani: "Poklal bom čisto vse!"

Covid-19, Slovenija, policija, nadzor, občine epa Covid-19, Slovenija, policija, nadzor, občine
Včeraj je nekaj čez peto uro popoldne prišlo do grozljivega napada v Ljubljani.

V sredo popoldne je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o osebi na Prešernovem trgu, ki je kršila javni red in nadlegovala mimoidoče. Kot je poročal udeleženec fizičnega napada za Ljubljanainfo.com, je bil napad neizzvan in nepričakovan.

Napadalec je planil na udeleženca, vendar se je ta sprva uspel rešiti. Po nekaj korakih je nasilnež zavpil: "Plačujem stanovanje 800 evrov na mesec, država mi prav nič ne da. Živim v luknji, poklal bom čisto vse."

Vendar se napad ni tam končal. Napadalec je nato skočil na njegovo prijateljico in jo ob napadu ugriznil v obraz, zaradi česar je kasneje potrebovala šivanje.

Zoper storilca je bila podana kazenska ovadba. Na kraju dogodka ga je pridržala policija, ki ga je še danes izročila Univerzitetni psihiatrični kliniki Ljubljana – Polje.

Policijski trak. Slovenija Napad v Mariboru: To je bil povod za dejanje 15-letnika
Komentarjev 14
  • nada4 09:10 08.februar 2023.

    Naivneži (v večini) so nasedli blebetanju na levici. Trosili so obljube, ki so se potopil eno in nam državljanom na pleča naložili velike davke, da se lahko preseravajo in

  • Albatroz 14:26 06.oktober 2022.

    Naivna večina je verjela v resnico celotna država pa dobila večje davke, socialno zaščito določenih in vse to še ni nič ker je večina v slo neizobraženih si misli saj prav naj tisti ki imajo veliko plačajo veliko vejo pa ...prikaži več ne da bodo tudi sami morali plačati veliko drugače jim bo še tisto malo šlo. Pravilno tako naj vsak pokoplje sebe.

  • Avatar NX11
    NX11 13:58 06.oktober 2022.

    Plačuje 800 za luknjo, država pa mu nič ne da... Po 01.01.23. bo plačeval še več, dobil bo pa še manj. Po 01.01.24 bo na cesti. Golob z Mescem, Kordišem in Klakočarjevo bodo pred koncem mandata morali zbežat iz države.