Slovenija
9684 ogledov

Policija tako odgovarja glede iskanja na Krvavcu

Iskalna akcija Fotosmedia
PU Kranj podaja nekaj pojasnil v zvezi s pogrešanim moškim na območju Krvavca.

Že od sobote naprej na območju Krvavca pogrešajo Klemna Misulina iz Trebnjega, ki se je udeležil zabave s sodelavci, nato pa ponoči peš krenil v dolino. Za njim so se izgubile vse sledi.

Policija je že v soboto začela z iskalno akcijo, a pogrešanega do današnjega dne niso našli. V iskanje so se vključili tudi svojci pogrešanega in njegovi prijatelji. Njegova soproga je na Facebooku večkrat objavila prošnjo za pomoč in za morebitne informacije.

"V obsežnih iskalnih akcijah, ki dnevno potekajo že vse od minule sobote, so se poleg nas zelo angažirali še gorski reševalci, gasilci, vodniki reševalnih psov ter tudi njegova družina in prijatelji. Kadar so dopuščale razmere smo uporabili tudi policijski helikopter," pojasnjujejo na PU Kranj.

Dodjajo, da aktivnosti nadaljujejo tudi danes in jutri, ko bo izvedena zelo obsežna iskalna akcija, v kateri bodo ponovno pregledali celotno območje Krvavca s potmi, cestami, grapami ter drugimi strmimi in nevarnimi pobočji.

Poti bodo zaprli

"Zato bo za čas policijske naloge jutri predvidoma med 8. in 14. uro, uporabljeno pooblastilo začasne omejitve gibanja in zaradi pregleda območja prepovedan dostop od spodnje do zgornje postaje žičnice Krvavec v širini 500 metrov levo in desno od gondole, greben nad Jezerci, Ambrož proti vrhu - zgornja postaja, spodnja postaja žičnice - vzhod proti Ambrožu ter Jezerci vzhod - do Kriške planine in grebena," navajajo na PU Kranj.

Ukrep policistov bo veljal tudi za brezpilotne zrakoplove, daljinsko ali avtonomno vodena vozila ali druga primerljiva tehnična sredstva. Nevarnost proženja kamenja bo tudi na poteh, ki na Krvavec vodijo iz Kokre.

Prisotnost na kraju bodo omogočili samo ožjim družinskim članom pogrešanega.

Slovenija Velika iskalna akcija na Krvavcu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Sulinna
    Sulinna 00:22 17.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Antonio 19:57 16.november 2018.

    Iščite v Vodicah....iščite razloge da izgine za vedno...družina pa to...itaq žena bo vsa oh in sploh...pomoje ona točno ve kam je izginil....forenzična preiskava...