Slovenija
4902 ogledov

Policijske patrulje na Ptuju niso ulovile voznika kombija, prosijo za pomoč

Policija Anže Petkovšek
Voznik ukradenega kombija je na območju Ptuja ogrožal udeležence v prometu.

Več policijskih patrulj mariborske policijske uprave je v soboto med 11. in 12.30 na območju naselij Juršinci, Vitomarci in okoliških naselij na območju Ptuja poskušalo zaustaviti voznika ukradenega kombija, ki na znake policistov ni ustavil in je z objestno vožnjo ogrožal udeležence v prometu. Policisti očividce naprošajo za pomoč.

Prehod za pešce. Slovenija Policija išče voznika, ki je trčil v otroka in odpeljal

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, gre za tovorni avtomobil znamke Volkswagen, tip transporter, sive barve, registrske številke MBZC-053 z napisom catering.

Policija naproša priče in udeležence v prometu, ki so bili z njegovo vožnjo ogroženi in so s svojim ravnanjem na kakršen koli način preprečili trčenje, da se oglasijo na policijski postaji v Ptuju ali pokličejo na številko 02 780 91 00 oziroma 113.
 

Komentarjev 9
  • rene13 11:41 30.junij 2019.

    murijasi zaj se pa naj vase delo delamo, ko pa vi tak v naso prid delate... mrs govno na cesto pa ga najdite... najvecja. mafija ste v slo pa da ga nea najdete je zalostno... placo vam vsem bek pobrat ...prikaži več ce niste zmozni sami svojega dela opravit

  • gustl 10:59 30.junij 2019.

    Policija prosi za pomoč, ko pa mu jaz rečem, da mi spregleda varnostni pas, dobim kazen...pa ogrožam sam sebe... In potem naj poslušam božji nasvet...če te kdo udari po levem licu, mu nastavi še desnega...hmmm, ne bo šlo...nisem desno usmerjen..

  • Laznivi 10:13 30.junij 2019.

    Hudi policisti.