Slovenija
185 ogledov

Posoja po obrestih, da te kap

Posojilo 2.500 evrov. Po dveh letih bi banki plačali 196 evrov obresti, zasebni posojilnici pa bi morali vrniti več kot pet tisoč evrov.

Odvetniška zbornica na podlagi prijave tržnega inšpektorata vodi postopek odvzema licence ljubljanskemu odvetniku Janezu Žlendru. Po naših informacijah odvzem še ni pravnomočen, saj se je Žlendrov odvetnik na sklep o tem 
pritožil.

Zbornica svojega stanovskega kolega obravnava zaradi sodelovanja z odškodninskimi družbami. Spomnimo, sredi decembra smo pisali o njegovem sodelovanju z družbama Povračilo in PDA ter o tem, da odškodnine, ki jo je Žlender izterjal od zavarovalnice za upokojenca, poškodovanega v prometni nesreči, nato več mesecev ni nakazal poškodovancu, temveč jo je obdržal na svojem računu. To naj ne bi bil edini primer.

Delujejo v istih prostorih

Odvetniška zbornica Žlendra obravnava med drugim zaradi posojanja denarja in lastništva posojilnih družb. Njegove posojilnice delujejo tudi v prostorih Povračila. Za posojilo v višini 2.500 evrov v gotovini zaračunajo najprej 15 odstotkov, in sicer kot stroške odobritve, nato pa 27-odstotne letne obresti, so nam povedali v eni od poslovalnic.

Komentarjev 3
  • suzana.kos 12:15 07.februar 2012.

    "mjav," zacvili mačka, ko ji stopiš na rep

  • marko.jakopin 08:34 07.februar 2012.

    Re: PROMETNI KAOS V PIRANUdne: 18.11.09 9:14[ Odgovori, Prijavi zlorabo ]Ne vem od kod vam ideja, da je vse, kar pišejo v Žurnalu resnica. Že ničkolikrat se je izkazalo, da je novinarka Suzana Kos navadna lažnivka, ...prikaži več ki si najpogosteje izmišlja stvari na podlagi govoric in čenč.A nebi umaknili novinarko, ki slabo spi zaradi PRAVNIKA IN ODVETNIKA ali POPOVIČA?

  • izvedenec 07:36 07.februar 2012.

    kdaj pa bodo vzeli licenco Mihi Kozincu, ki že 15 let ustrahuje svobodomiselne odvetnike; odvetniki se bojda bojijo Kozinca kot vrag križa, tudi Čeferini so maščevalni in usklajeni s Kozincem, SLO je edina postkom država kjer je vodstvo odvetniške zbornice ...prikaži več zlizano s 70 letno rdečo kontinuiteto!