Slovenija
2555 ogledov

Povpraševanje večje od kapacitet

navijači košarka
Večina tistih, ki so odleteli, se vrača v ponedeljek.

Uspehi slovenske košarkarske reprezentance so na noge spravili navijače, ki so po preboju v polfinale še bolj množično začeli iskati možnosti, kako priti v Carigrad na preostale tekme slovenske reprezentance. "Včeraj smo zabeležili izjemno zanimanje," pravijo v Kompasu. "V enem dnevu smo napolnili posebno letalo, ki danes odleti z Brnika v Carigrad. Ti potniki se vračajo po finalu v nedeljo. Hkrati je danes zjutraj odletelo s Turkish Airlines približno 60 potnikov. Nekaj se jih vrača že jutri, večina pa ostane v Carigradu do ponedeljeka." 

Luka Dončić Slovenija Latvija EuroBasket 2017 Dončić: Šport "V finalu bo Slovenija premagala Srbijo"

V teh dneh so v Kompasu beležili izjemno zanimanje za omenjeno destinacijo. "Žal kapacitete na letalskih prevoznikih ne omogočajo, da bi povpraševanje lahko v celoti pokrili," pojasnjujejo. Ponujali so tudi možnost organizacije navijaškega avtobusa, a je bilo za ta program premalo zanimanja. 

V prihodnjih dneh - petek, soboto in nedeljo - za zdaj razen čarterja, ki se bo iz Carigrada vračal po finalu, nimajo predvidenih drugih letov. 

Slovenija navijači EuroBasket 2017 Po Dončićevem pozivu Šport Pri vladi se niso zganili, so se pa pri KZS

Let je bil odpovedan

Po podatkih s spletne strani ljubljanskega letališča bi morali danes v Istanbul odleteti dve letali Adrie Airways, eno ob 12.00 in drugo ob 13.30. Prvi let je bil odpovedan. Na pojasnila, zakaj je do odpovedi prišlo, še čakamo. 

Poleg omenjenih letov bo danes z Brnika v Istanbul zvečer odletelo še letalo letalske družbe Turkish Airlines, ki ima tudi za petkovo dopoldne napovedan let v Turčijo. 

Sergio Rodriguez Tekmeci o Sloveniji Šport 'Nepoznavalci' menijo eno, Španci drugo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.