Slovenija
14367 ogledov

Povzročitelja pobegnila s kraja nesreče

Nesreča
V Celju silovito trčenje štirih vozil. V Serdici so povozili peško ...

Policisti s Policijske uprave Murska Sobota so bili ob 02.23 obveščeni o prometni nesreči v naselju Serdica. "Po dosedanjih ugotovitvah je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v peško in jo na kraju pustil poškodovano," obveščajo. 

Peško so z reševalnim vozilom odpeljali v soboško bolnišnico, kjer je ostala na zdravljenju. "Neznanega voznika in ostale, ki bi imeli kakršne koli podatke o prometni nesreči prosimo, da pokličete na telefonsko številko 113 ali na najbližjo policijsko postajo," prosijo pomurski policisti.

Povozil je peško

Nepridiprav je s kraja nesreče ponoči pobegnil tudi v Celju, kjer je včeraj ob 22.42 je na Mariborski cesti v Celju prišlo do trčenja štirih osebnih vozil, pri čemer so se dve osebi poškodovali.

"Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nezgode in ga razsvetlili, do prihoda reševalcev NMP Celje so nudili prvo pomoč poškodovanima, odklopili akumulatorje na vozilih, posuli razlite motorne tekočine in jih očistili," sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. Reševalci NMP Celje so dve poškodovani osebi prepeljali v Splošno bolnico Celje. "Povzročitelj je zapustil kraj nezgode," dodajajo.

nesreca Trčenje Slovenija Gasilci iz vozil reševali ljudi
Komentarjev 2
  • s4turn 12:32 10.september 2017.

    eDominations je strateška spletna igra, ki temelji na štirih modulih – političnem, vojaškem, ekonomskem in medijskem. Je simulacija resničnega sveta, ki jo krasi to, da v njej ni potrebno viseti 2 uri na dan, da bi držal korak z ostalimi. ...prikaži več Igra je v nenehnem razvoju in ti ponuja vedno nove izzive. Jedro vsega pa je aktivna in živahna skupnost, ki poskrbi, da ti nikoli ni dolgčas. Pridruži se! https://www.edominations.com/si/register/28606

  • Žvižgač 09:14 10.september 2017.

    #pri čemer so se dve osebi poškodovali.# Dvojina pa vam ne gre novinarji. Katastrofa vsebinska, jezikovna in pravopisna na polni črti ob poročanju ob najenostavnejših oblikah poročanja.