Slovenija
1176 ogledov

Pozor, vozni redi se spreminjajo!

Javni prevoz AMZS
Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa se je število potovanj bistveno zmanjšalo.

Nočnih linij do nadaljnjega ne bo

Avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) bodo od ponedeljka vozili po počitniškem voznem redu, nočnih linij pa do nadaljnjega ne bo. Kot so pojasnili v podjetju, se je namreč zaradi ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa, med drugim nočne omejitve gibanja, število potovanj bistveno zmanjšalo.

Mestni avtobusi LPP bodo imeli prve odhode iz začetnih postajališč ob 5. uri zjutraj, zadnje vožnje z Bavarskega dvora pa bodo ob 22.30. Na ta način bodo, kot so zapisali v sporočilu za javnost, zagotavljali prevoze potnikom na vseh linijah preko dneva, pa tudi tistim potnikom, ki delajo v popoldanski in nočni izmeni.

Potniki naj ne vstopajo, če niso zdravi

Vozni redi bodo od sobote dalje objavljeni na spletni strani LPP. Potnike na LPP prosijo, naj v avtobus vstopajo posamično in upoštevajo navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) ter si že pred vstopom pravilno nadenejo zaščitno masko, ki pokrije nos in usta ter si razkužijo roke. Na avtobus naj potniki ne vstopajo, če niso zdravi, prosijo.

dezurni@zurnal24.si

primož roglič Legenda Šport "Zelo nas je skrbelo, kako bo Roglič to prenesel"
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.