Slovenija
37 ogledov

Predsednik za maturante spesnil kitico

četvorke
1/7
Saša Despot
Na ulicah slovenskih mest so se zavrteli letošnji maturanti. V Ljubljani jih je nagovoril predsednik države Borut Pahor.

Letošnja generacija maturantov se je v Ljubljani zbrala na Maturantski paradi, ki jo organizira plesna šola Uršla Pro, v Mariboru pa v okviru projekta European Quadrille Dance Festival Plesna zveza Slovenije organizira Maturantsko četvorko. Dogodek se je odvil tudi v 20 slovenskih in več kot 30 krajih sedmih evropskih držav. Plesna zveza Slovenije na Maturantski četvorki pričakuje najmanj 30.000 plesalcev.

Zbrane v Ljubljani je pozdravil predsednik države Borut Pahor , kot je to običajno. Njegova udeležba na paradi pred dvema letoma, je dvignila veliko prahu zaradi njegovih izjav .

Letos je za maturante pripravil poseben pozdrav, v obliki kitice, ki jo je, kot je povedal, sam spesnil. Kako zveni, lahko preverite sami.

Tole sem spesnil posebej za vas, maturantke in maturantje. Uživajte! pic.twitter.com/QReNIFR4E6

— Borut Pahor (@BorutPahor) May 19, 2017
Komentarjev 4
 • macola 19:58 19.maj 2017.

  Bolnik! Teib se očitno že prikazujejo neki linki o Novi TV in JJ.... Lahko poveš kje so v tem članku????

 • Žurnalček 18:01 19.maj 2017.

  Zakaj objavljate povezavo na KRETENOIDE iz Nova TV, umskega bolnika iz Grasuplega !

 • Avatar križar
  križar 14:40 19.maj 2017.

  Ne vem,če ma še kera država slabšega predsednika od naše?Take sramote,kot jo dela ta vaški posebnež si verjetno nismo zaslužili,zato naj spoka svoj kuferček in se preseli na Mikronezijo,kjer ga nebo nihče več našel,butlna.