Slovenija
8662 ogledov

Preti ta vremenska nevarost

Zima
Pestri vremensko decembrski dnevi.

Kot opozarja vremenski portal Neurje.si obstaja velika nevarnost poledice in žleda.

Vremenoslovci z Arsa sicer napovedujejo, da bodo do večera padavine povsod ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 3, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

"Jutri bo v vzhodni Sloveniji občasno delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. Ponekod na Primorskem bo tudi megleno in povečini brez padavin. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal okrepljen jugozahodni veter," napoved za jutri strnejo na Arsu in dodajajo, da bodo najnižje jutranje temperature od -4 do 0, na Primorskem od 1 do 5, najvišje dnevne od 2 do 7, ob morju okoli 9 stopinj.

V soboto bo v vzhodni Sloveniji delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. Ponekod na Primorskem bo tudi megleno, tam lahko občasno rosi ali rahlo dežuje. Pihal bo veter zahodnih smeri. V nedeljo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

Ivje Kaj nas čaka? Slovenija Podrobnejša vremenska napoved za božične praznike

Napoved od 23. do 28. decembra

"V nedeljo in ponedeljek bo nad nami pihal okrepljen jugozahodni veter, s katerim bo pritekal topel in vlažen zrak. V torek se bo nad srednjo Evropo, Alpami in zahodnim Balkanom krepilo območje visokega zračnega tlaka, veter v višinah se bo obrnil na severovzhodno smer, pritekal bo hladnejši zrak," vremensko sliko razlagajo na Arsu.

Kot napovedujejo, bo v nedeljo bo delno jasno, občasno ponekod pretežno oblačno. V ponedeljek bo nekaj jasnine v vzhodni Sloveniji, drugod bo prevladovalo oblačno vreme. Jugozahodni veter se bo nekoliko okrepil.

V torek bodo ob prehodu hladne fronte krajevne padavine. Od srede do petka bo suho in hladnejše vreme, največ sonca bo na Primorskem, kjer bo pihala burja. Drugod bo občasno več oblačnosti.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Zima Vreme Slovenija Sveža napoved: Božič bo zelen, januar pa mrzel in zimski

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Isla_Goodman 10:21 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridii in postanite del nas. to internetno spletno stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 13:51 20.december 2018.

    ni bilo nobene poledice