Slovenija
17 ogledov

"Prevaranti zbirajo denar za Gajo"

Gaja, za Gajine korake Facebook
Mati male Gaje opozarja, da sta se v Mariboru pojavili ženski, ki za njeno hčerko pobirata denar. "O tem ne vemo ničesar."

Starši male Gaje so prek Facebooka opozorili vse, ki bi radi pomagali, da so dobili obvestilo, da v Mariboru na Ruški in Korenčanovi cesti dve ženski pobirata donacije za Gajo.

Opozarjajo, da oni o tem ne vedo ničesar. "Donacije za Gajo se nakazujejo samo preko tu objavljenih računov, naslovov oziroma v okviru akcij, ki obavljene na Facebook strani. Prosim, opozorite tudi druge, naj ne nasedajo izkoriščevalcem! Hvala!" je na Facebooku sporočila njena mama Sonja Ulčar Ivančič.

Pomagate lahko tudi vi

Gaja je dveletna malčica, ki zaradi cerebralne paralize ne more samostojno stati in hoditi. Starša sta iskala trajnejšo rešitev, da bi njuna deklica lahko hodila in jo našla v ZDA, kjer že vrsto let opravljajo operacijo, tako imenovano selektivno dorzalno rizotomijo. Sama operacija stane 34 tisoč evrov, morebitna dodatna ortopedska operacija še devet tisočakov, skupaj z letalsko karto, bivanjem v ZDA, za nujno rehabilitacijo, obvezni kontrolni pregled, za posebne vadbene naprave bodo vsi stroški znašali okoli šestdeset tisoč evrov.

Če bi deklici radi pomagali tudi vi, lahko vaš prispevek nakažete na humanitarni račun ROTARACT KLUB-a GROSUPLJE  (www.rotaract-grosuplje.si):

TRR: SI56 0202 2025 6358 059
Sklic 00 14012011
Namen: Donacija za Gajo

Ali preko poštne nakaznice:
Gaja Ivančič, Soteska 61, 1240 Kamnik.

Zanjo so odprli tudi Facebook stran Za Gajine korake: www.facebook.com/ZaGajineKorake

Komentarjev 2
  • Boschtjan Zupanchich 22:36 09.maj 2013.

    ojooojjj, kere fore, ... :/

  • Darja Strazberger 21:48 09.maj 2013.

    TUDI ZA NAŠA ANŽETA IN ENEJA TAKO ZBIRAJO IN SE OKORIŠČAJO BREZ VESTI!!NAZADNJE PRED ZDRAVSTVENIM DOMOM V NOVEM MESTU, PA VERJETNO ŠE KJE.https://www.facebook.com/PomagajmoAnzetuInEnejuSCerebralnoParalizo?ref=tn_tnmn