Slovenija
32267 ogledov

Na tej povezavi lahko preverite, koliko okužb so zabeležili v posamezni šoli

covid-19 slovenija šola Profimedia
Koliko okužb so zabeležili v posameznih šolah?

COVID-19 Sledilnik je kot že napovedano prejel podatke ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) in pripravil grafičen prikaz okužb po posameznih šolah in vrtcih.

Graf omogoča časovni prikaz odsotnosti in ukrepov za posamezno šolo, vrtec ali drugo vzgojno-izobraževalno ustanovo, ki jo poiščete s pomočjo iskalnika zgoraj levo, pojasnjujejo in dodajajo, da če za izbrano ustanovo obstajajo podatki, se v zgornjem delu grafa prikažejo spremenjeni režimi za zadevne oddelke (karantena, šola na daljavo), na sredini odsotnosti učencev in v spodnjem delu grafa odsotnosti zaposlenih zaradi okužbe ali suma na okužbo.

"Dolžina vsakega pravokotnika ustreza datumom trajanja posameznega ukrepa za oddelek, v oklepaju pa je zapisano število oseb, na katerega se ukrep nanaša. Ob prehodu z miško čez pravokotnik se pojavi oblaček z dodatnimi informacijami (vrsta ukrepa, vzrok za ukrep in osebe, na katere se nanaša)," še dodatno pojasnjujejo.

dezurni@zurnal24.si

Covid-19 v Sloveniji Covid-19 Slovenija Stanje po regijah: Ena regija izstopa po velikem skoku
Komentarjev 3
  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 22:07 10.februar 2021.

    Glavni problem tam so 5G oddajniki wifi4eu, ki so jih namestili vsepovsod po šolah. Ti so tisti, ki povzročajo mikrovalovno bolne otroke in učitelje. Ti 5G oddajniki celo po izbiri omogočajo EMS ciljanje točno določenih učencev s poljubno višino 5G ...prikaži več frekvenc in jakostjo signala. Kdo ima daljinec za "targetiranje" učencev in učiteljev računalničarji po šolah ne vedo saj oni nimajo dostopa do teh oddajnikov. Na vladi to dobro vedo saj smo jih o tem obvestili predstavniki društva Čisto Modro Nebo.