Slovenija
6694 ogledov

Prihajajo oblaki

Oblaki Profimedia
Po suši si lahko končno obetamo tudi nekaj dežja.

Ponoči se bo zmerno pooblačilo, najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, ob morju okoli stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V nedeljo bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka burja. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 29, na Primorskem do 32 stopinj Celzija.

Novice: Na tej povezavi spremljajte verjetnost pojavljanja toče Slovenija 10- centimetrska toča: Ali prihaja tudi k nam?

Sredi tedna dež

V ponedeljek in torek bo pretežno jasno in spet vroče. V torek zvečer bodo na severozahodu vročinske nevihte. V noči na sredo bodo padavine z nevihtami od zahoda zajele večji del države.

Ponoči se bo zmerno pooblačilo tudi v krajih vzhodno od nas, kjer bodo krajevne padavine. V nedeljo bo ob severnem Jadranu pretežno jasno, drugod spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale plohe in nevihte.

V nedeljo in ponedeljek bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje ljudi ugoden in spodbuden.

Komentarjev 2
  • dusan2 18:24 10.julij 2021.

    24ur, bolani, delajo bolane, levaki lahko svinjajo po mili volji, s svojimi nebuloznimi teksti na njihovem omrežju, ko konkretno pišeš tekste te. Rišeje in nato brez pojasnila skenslajo, hvala za njihovo lojalnost do grugače mislečih, npr, kot nedolžna Tanja v ...prikaži večv Zanzibaru ob Keopsovi piramidi,kreteni, in ti krojijo pamet plemenu pod Tatrami, ali Triglavu