Slovenija
14285 ogledov

Prihodnji teden sneg pod tisoč metri

Nevihtni oblaki. Shutterstock
Vremenska napoved za prihodnji teden: veliko padavin.

Vremenoslovci z Agencije za okolje napovedujejo, da bo ponoči delno jasno, po nižinah v notranjosti bo nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, v alpskih dolinah do -3, ob morju okoli 9 stopinj Celzija.

Jutri dopoldne se bo po nižinah v notranjosti še zadrževala megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo v vzhodni Sloveniji deloma sončno, drugod se bo od juga postopno pooblačilo. Popoldne bo v zahodni in južni Sloveniji začelo rahlo deževati. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem do okoli 15 stopinj.

Od torka naprej dež

Na Agenciji za okolje napovedujejo, da bo v torek in sredo bo oblačno in deževno, meja sneženja se bo v torek popoldne v severni Sloveniji prehodno spustila do okoli 900 metrov nadmorske višine. Pihal bo severovzhodni veter. Tudi v četrtek bo večinoma oblačno z občasnim dežjem.

Sodra in toča na Goriškem Vreme Slovenija Novembra toča in sodra?! Kaj sledi?

Napoved od 14. do 19. novembra

Nad zahodno Evropo in zahodno polovico Sredozemlja bo ciklonsko območje. V višinah bodo nad nami prevladovali vetrovi južnih smeri, kaže vremenska slika.

Vremenoslovci napovedujejo, da bo prevladovalo oblačno vreme s pogostimi in občasno predvsem na zahodu tudi obilnimi padavinami. Najvišje dnevne temperature bodo po nižinah okoli 10 stopinj Celzija.

Sneg Hrvaška Svet V Dalmaciji sneg

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar drecos
    drecos 18:45 10.november 2019.

    upam da ne bo tega gnilga snega nikoli

  • Avatar praufo
    praufo 18:23 10.november 2019.

    depresivno vreme za crknit, nizke temoperature in dež, zebe pa bolj kot pri -15, kaj čmo nekak pregurat tale depresiven november, potem pa upajmo da bo vsaj kaj snega pa še kaj sončnih dni