Slovenija
1083 ogledov

Pripravite dežnike, zbudili se bomo v hladno in deževno jutro

Padavine v Ljubljani Profimedia
V višinah priteka k nam z jugozahodnimi vetrovi nekoliko hladnejši in dokaj vlažen zrak.

Ponoči se bo povsod pooblačilo, proti jutru bo tu in tam že padla kakšna kaplja dežja. Jutranje temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem okoli 10 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Vreme Arso | Avtor: ARSO ARSO
Oblačno bo, ponekod v notranjosti Slovenije bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Na Primorskem bo povečini suho, zapihala bo šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Goriškem in ob morju do 16 stopinj Celzija.

Vreme ARSO | Avtor: ARSO ARSO
Kaj nas čaka naslednji teden? V ponedeljek bo na Primorskem dokaj sončno s šibko do zmerno burjo, napovedujejo vremenoslovci, drugod bo prevladovalo oblačno in povečini suho vreme. V torek in sredo bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo še pihala šibka burja.

Nad severnim delom srednje Evrope je sicer plitvo ciklonsko območje, nad vzhodno Evropo pa vztraja območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka k nam z jugozahodnimi vetrovi nekoliko hladnejši in dokaj vlažen zrak.

Radarsko sliko padavin lahko spremljate na tej povezavi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 17:36 13.november 2021.

    Tudi za danes ste napovedali oblačno,deževno do 9 stopinj. Razen zjutraj,je bil dan glede na vaše napovedi kar lep z nekaj sonca in 12 stopinjami!!!