Slovenija
7951 ogledov

Pripravite se, tako bo vreme v tem tednu

jesen listje veter dež
Začetek novembra je neobičajno topel za ta letni čas. Kaj sledi?

Vremenske ujme, kakršni smo bili priča minuli teden, k sreči ni na obzorju. Jutri zjutraj lahko na vzhodu države po nižinah pričakujejo meglo, na Primorskem pa se bodo zjutraj začele pojavljati manjše padavine, napoveduje Arso. Zjutraj se bodo temperature gibale od 9 do 14 stopinj Celzija. 

Čez dan bo večinoma oblačno, le na vzhodu se lahko popoldne oblačnost trga. V zahodni polovici države se bodo občasno pojavljale padavine. Ob morju bo pihal jugo. Najvišje temperature bodo od 14 do 17 stopinj Celzija, na Primorskem do 20 stopinj. 

V torek in sredo bo pretežno oblačno, več jasnine bo na vzhodu. Na zahodu bo občasno deževalo, ob morju pa bo pihal jugo. 

vremenska napoved | Avtor: Arso Arso

Kako kaže proti koncu tedna?

V četrtek bo na vreme pri nas vplivala frontalna motnja. V zahodni polovici države bodo še možne manjše padavine, ki bodo čez dan ponehale. Oblačnost se bo umikala.

Od peka do srede kaže, da se bo od vzhoda nad večji del Evrope razširilo neizrazito območje visokega zračnega tlaka. Suho naj bi bilo, po nižinah v notranjosti pa se bo pojavljala megla ali nizka oblačnost. Jutra bodo sveža, a še vedno nadpovprečno topla za ta čas. 

vremenska napoved zima Slovenija Zakaj ne moremo zaupati Accuwether, da bomo imeli milo zimo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.