Slovenija
9547 ogledov

Prišle še nove glasovnice

Predsedniške volitve 2017 Anže Petkovšek Marjan Šarec in Borut Pahor
Takšni so rezultati.

Državna volilna komisija je objavila delne izide glasovanja po pošti v Sloveniji. V delnem izidu so zajeti izidi tistih okrajnih volilnih komisij, ki so v skladu z navodilom Državne volilne komisije same ugotavljale izide po pošti v Sloveniji. Gre za tiste okrajne volilne komisije, ki so prejele 10 ali več volilnih gradiv. 

Skupaj je glasovalo 1699 volilnih upravičencev. Oddanih je bilo 1688 glasovnic, od katerih jih je bilo 25 neveljavnih. Med posamezne kandidate je bilo tako razdeljenih 1633 glasov. 

Volitve 2017 Obvestilo Predsedniške volitve Slovenija "Tega obvestila ne smete vreči stran!"

Največ jih je dobil Borut Pahor, ki sta mu sledila Marjan Šarec in Ljudmila Novak. Na četrtem mestu je pristala Romana Tomc, za njo pa Boris Popovič, Angela Likovič, Suzana Lara Krause, Maja Makovec Brenčič in Andrej Šiško


Okrajne volilne komisije, ki niso ugotavljale izida glasovanja po pošti v Sloveniji, so volilno gradivo predale volilnim komisijam volilnih enot, ki bodo izid glasovanja ugotavljale danes. Jutri pa bo Državna volilna komisija ugotavljala izid glasovanja po pošti v Sloveniji za tiste volilne komisije volilnih enot, ki same niso bile pristojne ugotavljati tega izida (na nivoju volilne enote niso imele najmanj 10 volilnih gradiv). 

referendum, volišče, volilna skrinjica Volitve Slovenija Če ste v nedeljo šli na volišče, so o vas zbrali tudi naslednje podatke

Končni izid glasovanja po pošti v Sloveniji bo Državna volilna komisija objavila najkasneje v četrtek do 12. ure.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 16:37 26.oktober 2017.

    Največji poraženec je SMC ! To je prst v ... za naslednje parlamentarne volitve ! Prihaja čas odhoda najbolj etične in moralne vlade ................žal pa ne pozabimo,da bodi ti isti NESPOSOBNI PRAVNI HEGEMONI tudi v bodoče vedrili in oblačili slovenstvo ...prikaži več .....učili bodo naše otroke o morali in pravu , kakšen naj bo njihov prispevek za blagor SLOVENSKEGA NARODA ! To se nam dogaja z našim predsednikom in vsemi akademskimi kravami in voli .

  • blueone 19:08 24.oktober 2017.

    Kdo je porabil največ za kampanijo?

  • Kmodri 18:25 24.oktober 2017.

    Mi nočemo fake klovnov, hočemo prave klovne.

Sorodne novice