Slovenija
4332 ogledov

Proti Ljubljani zaradi nesreče že 15 kilometrov dolg zastoj

Zastoj na avtocesti
1/2
Promet.si
Na primorski avtocesti promet pred Brezovico proti Ljubljani zaradi prometne nesreče poteka samo po skrajno desnem pasu, je poročal promet.si. Ob 11.15 je bil zaprt le še prehitevalni pas, ob dvanajstih promet ni bil več oviran, a se je zastoj še podaljšal na 15 kilometrov.

Do nesreče je po poročanju portala uprave za zaščito in reševanje prišlo nekaj po deseti uri. Na ljubljanski policijski upravi so nam pojasnili, da so bila v nesreči pred izvozom Brezovica udeležena tri vozila, da pa ni šlo za hujšo prometno nesrečo. 

Zastoj proti Ljubljani je bil ob enajstih dolg 13 kilometrov in pot podaljša za eno uro. Ob dvanajstih je bil zastoj še dva kilometra daljši in je bil dolg kar 15 kilometrov. 

Proti Kopru iz smeri Kosez in Rudnika se pot podaljša za pol ure. 

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji se je zastoj v eni uri podaljšal za kilometer in je zdaj štiri kilometre. Za Kranjsko Goro je možen izvoz Jesenice vzhod.

Na štajerski avtocesti med Celjem vzhod in Dramljami proti Mariboru je zastoj zaradi del dolg dva kilometra.

Zastoji so tudi na cestah Šmarje - Koper in Lucija – Strunjan.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Dusan12 13:46 26.avgust 2021.

    Stojimo, stojijo, vse zaradi Matjaža Nemca, pri Slaku je sinoči svetil v glavo,kot rdeča luč pred karavanškim tunelom

  • izy 11:25 26.avgust 2021.

    Stojimo na cesti, stojimo z vlaki, avtobusi,... Ali ne bi začeli graditi nov železniški križ s tem, da ohranimo pretpotopne tire in spravimo tovornjake na vlake?!!?