Slovenija
33 ogledov

Prvič so Klemna Jaklica iskali potapljači

iskalna akcija Saša Despot
Iskanje pogrešanega 18-letnega Klemna Jakliča so nadaljevali tudi s potapljači, a so morali iskalno akcijo prekiniti.

Na Grudnovem nabrežju ob Ljubljanici se je v soboto nadaljevala iskalna akcija pogrešanega 18-letnega Klemna Jakliča iz Ljubljane. Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, so se v akcijo vključili tudi potapljači. Vendar so jo - brez uspeha - že zaključili, saj je Ljubljanica še vedno zelo visoka, razburkana in kalna.

Kot so navedli na Policijski upravi Ljubljana, so potapljači pregledali vse, kar so lahko, prečesali so del območja pod Tromostovjem. Vendar so iskalno akcijo zaradi močnega toka in kalnosti vode prekinili in jo bodo nadaljevali, ko bodo za to zopet vzpostavljeni pogoji.

Pogrešan že teden dni

Potapljači so se v iskalno akcijo Klemna Jakliča danes vključili prvič, saj tovrstnih aktivnosti doslej niso mogli izvajati zaradi visoke in motne vode.

Svojci 18-letnika pogrešajo ob prejšnje sobote. Visok je približno 180 centimetrov in suhe postave, po glavi je pobrit. Nazadnje je bil oblečen v črno bundo, modre jeans hlače, temnosivo jopico adidas z oranžnimi črtami in obut v črne športne copate.

Policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da to sporočijo na eno izmed tel. številk policije: intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.