Slovenija
2053 ogledov

Ravno so postavili podzemne zabojnike, že so jih odstranili

Odlaganje bioloških odpadkov v podzemne zbiralnice se ne plačuje, vendar za to m Žurnal24 main
Ljubljančan se sprašuje, zakaj so odstranili na novo postavljene podzemne smetnjake.

"Lansko leto ste na Kotnikovi ulici postavili nove podzemne smetnjake. Te dni ste te iste nove smetnjake odstranil in naložili na tovornjake," je ogorčen meščan, ki Mestno občino Ljubljana med predlogi meščanov sprašuje: "Čemu se tako razmetava z denarjem?"

Odtranitev je začasna

Pri MOL pojasnjujejo, da je odstranitev na novo postavljenih smetnjakov zgolj začasna. "Žal od ponedeljka, 28. avgusta, zaradi prestavitve električnega kabla, uporabniki približno dva meseca ne bodo mogli uporabljati podzemne zbiralnice," razlagajo pri MOL. "Iz Snage smo zato dostavili navadne zabojnike, zaradi del pa je bilo treba podzemne zabojnike umakniti." 

Izvajalec je Elektro Ljubljana, ki bo stroške za prestavitev zabojnikov tudi plačal. 

Zabojnik za smeti Slovenija 'Tujci' polnijo vaše zabojnike? Nič jim ne morete! Gradbišče na križišču Verovškove in Drenikove ulice v Ljubljani. Sredi Ljubljane Slovenija Ena bolj prometnih cest prekopana že tretjič v dobrih dveh letih Spar center Celovška Nov center Slovenija Za promet dlje časa zaprti Rakuševa ulica in Hradeckega cesta

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.