Slovenija
8 ogledov

Razlike v cenah majhne

Teniški klub Triglav Kranj je obdržal enake cene, kot jih je imel lani. (Foto: I Žurnal24 main
Tenis. Primerjali smo letošnje cene igranja v treh največjih centrih gorenjske prestolnice.

Sezona rekreativnega tenisa na peščenih igriščih se je ta teden začela v vseh večjih centrih gorenjske prestolnice. Najbolj so pohiteli v rekreacijskem centru Vogu v Spodnji Besnici, kjer so novo peščeno igrišče usposobili že pred dvema tednoma. Ta teden so jih uredili tudi na kranjskem stadionu in na Zarici. Uporaba središč se v cenah bistveno ne razlikuje.

Cene
Kranjski stadion
. Članska izkaznica s celodnevnim paketom 20 vstopnic stane 120 evrov. Cena dopoldanskega paketa je 80 evrov.
Rekreacijski center Vogu. Sezonska rezervacija ene ure na teden stane 90 evrov, traja pa od 1. maja do 30. septembra. Letna rezervacija ene ure na teden stane 110 evrov.

Bolj se izplača več
Najdražja posamična ura je sicer na kranjskem stadionu – za nečlane stane osem evrov. Tako na Zarici kot v Besnici stane najdražja ura šest evrov. Če kupite člansko izkaznico z dopoldanskim ali celodnevnim paketom 20 kuponov, pa postane konkurenčen Teniški klub Triglav Kranj. Ceno popoldanskega igranja zniža na primerljivih šest evrov, ceno dopoldanskega pa na štiri evre. Enako ceno za dopoldansko igranje imajo v Besnici, medtem ko je Zarica dopoldne evro dražja.

Za najbolj vnete in zveste tenisače ponujajo centri dodatne pakete. Pri Triglavu recimo stane vsaka nadaljnja, in sicer tako dopoldanska kot popoldanska ura 3,50 evra. Na Zarici je mogoče za 140 evrov kupiti redno vstopnico z neomejenim številom ur igranja, Vogu pa ponuja sezonske in letne rezervacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.