Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Reševalci iskali poškodovanega, on pa je popival

počitek, superge, hoja Žurnal24 main
Škofjeloški policisti in gorski reševalci so ponoči mrzlično iskali 54-letnika, ki naj bi se poškodoval nekje na območju Blegoša. Danes ga še vedno ni bilo nikjer, nakar se je okoli 13. ure sam javil policistom, močno vinjen.

Kot je za zurnal24.si pojasnil tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj Leon Keder, so bili ob 2. uri obveščeni, da med Malim Blegošem in Potoki v smeri Osojnika pogrešajo 54-letnega moškega, ki zaradi poškodbe noge ni mogel nadaljevati poti. V iskalno-reševalno akcijo so se vključili pripadniki škofjeloške gorskoreševalne službe, ki moškega niso našli. Tudi na njegovem domu ga policisti niso dobili.

Policisti so danes dopoldne znova prišli na njegov dom, a se je za moškim izgubila vsaka sled, tudi iskanje pri svojcih in na drugih lokacijah je bilo zaman.

Okoli 13. ure pa je pogrešani sam poklical na telefonsko številko 113 in povedal, da se nahaja na Žetini nad Železniki.

V razgovoru z njim so policisti ugotovili, da je pod vplivom alkohola in da se giblje po celotnem območju Železnikov.

Iskalno akcijo so prekinili, policisti pa bodo o dogodku obvestili pristojni center za socialno delo.

Komentarjev 1
  • zic 15:52 07.avgust 2011.

    no, takmu tipu bi jst dvojno računal za iskalno akcijo...nobene sentimentalnosti ampak ga fino po žepu udart, da se bo mal manj norca delal iz vseh nas...to je šele zapravljanje davkoplačevalskega denarja, da ne bodo vedno samo javni uslužbenci na tapeti!