Slovenija
1880 ogledov

Rešujejo življenja, redarji jim pošiljajo kazni

Obvestila redarjev ZD Kamnik
Kot da nimajo že dovolj dela, morajo odgovarjati še na pošto redarski službi.

Zdravstveni dom Kamnik je prejel več obvestil s kaznimi za reševalna vozila s strani Medobčinskega inšpektorata in redarstva Trzin.

Na facebookovi strani Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik so objavili naslednje sporočilo s fotografijami: "Današnji pozdravi Medobčinskega inšpektorata in redarstvo Trzin, vse za reševalna vozila na nujni vožnji."

Vozila na nujni vožnji sicer lahko prekoračijo hitrost, a pristojni v ZD Kamnik bodo morali medobčinskemu redarstvu s pritožbo dokazovati, da so bila res na nujni vožnji. 

 

Podobno težavo so imeli tudi reševalci UKC Ljubljana, o čemer smo pisali v prispevku Rešujejo življenja, redarji jim pošiljajo kazni: Samo letos so jih dobili več kot 900, a so v dogovoru z MOL zaplet rešili. 

Ljubljansko mestno redarstvo je namreč po postavitvi stacionarnih radarjev dosledno kaznovala vse, ki so prekoračili hitrost, tudi policijska in reševalna vozila na nujni vožnji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • eminenca 20:20 06.november 2021.

    je v tej državi je že vsak bedak, ki sploh kaj dela ... začnite delat politiki, pa dohtarji z najvišjimi plačami, al pa začnite uvažat šiptarje ... država se pogreza v lastno blato, kar tako naprej

  • pofukanavlada22 07:18 06.november 2021.

    ko piflarji ki v osnovni šoli dobijo po pički grejo za policaje da jebejo ljudi okoli od samopomilovanja, pol so tu še uni ki ne morejo postat policaji in so še bolj razočarani itd. pol se jim pa ponudi služba ...prikaži več redarjev in ja gremo se maščevat vsem ker smo piflarji zabiti redarji, treba jih ukinit!