Slovenija
25 ogledov

Ritem mladosti s Cetinskim, Kreslinom in z Neisho

V petek, 12. septembra, se nam pred Kolosejem v Ljubljani obeta glasbeni spektakel Ritem mladosti. Začelo se bo s popoldanskimi delavnicami in nadaljevalo s koncerti. Nastopili bodo Tony Cetinski, Vlado Kreslin, Neisha ...

Ritem mladosti s Cetinskim, Kreslinom in Neisho

Najbolj poslušan radio za mlade v Ljubljani, Radio Antena, in največja potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, že drugo leto zapored organizirata velik koncert z naslovom Ritem mladosti. Odvijal se bo v petek, 12. septembra, pred Kolosejem v Ljubljani. Začelo se bo s popoldanskimi delavnicami in nadaljevalo s koncertom, na katerem bo nastopilo več kot deset znanih glasbenikov: Tony Cetinski, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Neisha, Omar Naber, Kingston, Zablujena generacija, skupina Bohem, DJ Sylvain z gosti, Stereotipi, Puppetz, I. C. E. in Društvo mrtvih pesnikov.

Na delavnicah se boste lahko preizkusili v rolanju, vse bolj priljubljenem bossaballu, break-dance battlu, grafitiranju, stand-up komediji, spretnostni vožnji z avtomobilom in si izdelali unikatno majico.

Urednica Radia Antena Jelena Kovačevič: "Glede na to, da je Radio Antena najbolj poslušan radio za mlade, si naši zvesti poslušalci poleg odličnega programa zaslužijo tudi dober žur v živo. Da jesen z dežjem, ohladitvami, konci dopustov in novimi šolskimi na(d)logami ne bo tako naporna, vas vabimo na Ritem mladosti – praznik Radia Antena in naših poslušalcev. Lansko zabavo, na kateri smo led prebili z 10.000 obiskovalci, bomo letos zagotovo presegli, hkrati pa našim zvestim poslušalcem vnovič omogočili, da glasbenike, ki jih poslušajo na frekvenci 105,2 MHz, vidijo in slišijo tudi v živo."

Veliki dogodek pa ne bo minil brez sodelovanja potovalne agencije Collegium Mondial Travel. Njen direktor Sandi Kuplen: "Pri največji potovalni agenciji za mlade smo se tudi letos odločili, da vsem dijakom in študentom vlijemo še dodatno energijo in jim damo nov zagon, preden znova sedejo v šolske klopi. Da pa jih prihodnje šolsko leto ne bi čakalo le trdo delo, jih želimo spomniti, naj si le vzamejo čas tudi za sprostitev, zabavo in potovanja. S koncertom jim želimo pričarati del programa, vzdušja in energije, ki so tako značilni za naša potovanja."

Tudi Neisha je prepričana, da se nam obeta nepozaben žur. "Rada bi povabila vse mlade, da se nam pridružijo, naj jim bo to lepa popotnica v novo šolsko leto. Program bo zakon, glasbeniki bomo skrbeli, da bo z odra sekalo, tako kot je treba. Komaj že čakam," je svoje navdušenje nad nastopom izrazila Neisha, ki se trenutno še hladi ob morju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.