Slovenija
7479 ogledov

Šarec ostro do vlade: Vidi se, da delajo stihijsko, brez načrta

Marjan Šarec Profimedia
Nekdanji premier je kritičen do načina rahljanja omejitvenih ukrepov zaradi epidemije.

"Ob ustavljanju javnega življenja smo se zavedali, da so taki ukrepi nujno potrebni za boj z epidemijo," je nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec zapisal na Facebooku. "Hkrati pa smo se zavedali, da to potegne marsikaj za seboj. Zapreš hitro, ponovno vzpostaviš težko. Upoštevati je treba javni prevoz in vrsto drugih dejavnikov, če želimo vzpostaviti kolikor toliko normalno stanje."

"Zdaj vidimo, da se zadeve odpirajo stihijsko, brez načrta. Zakaj cerkve, kjer se zbira veliko ljudi, tudi rizične skupine, prehod med občinami pa še vedno ne? Tudi javnega prometa še vedno ni."

Marjan Šarec

Dodaja, da ne želijo, da se vse odpre takoj, želijo pa izvedeti, kakšni so načrti (če so), da se ljudje lahko pripravijo. "Tako tisti, ki ponujajo storitve, kot uporabniki," je zapisal Šarec. "Je pa to nujno, saj država stoji na vseh področjih, če pride do gospodarskega kolapsa, bodo posledice nepredstavljive."

Katoliška maša Sproščanje ukrepov Slovenija Ogorčeni zaradi odpiranja cerkva: "Vlada hitela, sicer bi ulica ponorela" koronavirus Slovenija Končno: Slovenija tik pred odpravo omejitev gibanja

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 17
  • fedor_anton 22:39 30.april 2020.

    Šarec naj boj tiho kot miška. Toliko kot je on zas..... Al ga še ni noben PV

  • Mani 05:30 30.april 2020.

    Ta bedak se oglaša, ki je dal rep med noge, koj e bilo najbolj pomembno. Idiot se ne zaveda, da je politično mrtev, še niti Kučanić ga več ne potrebuje.

  • zorman63 14:45 29.april 2020.

    Marjan Šarec HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA