Slovenija
4055 ogledov

Se bo delovni čas spremenil tudi na bencinskih črpalkah?

OMV OMV
Na OMV bodo urnike določenih poslovalnic prilagodili razmeram, te možnosti ne izključujejo niti na Petrolu.

Vlada je v ponedeljek sprejela ukrep prepovedi gibanja od 21. do 6. ure, ki začne veljati danes. Vseeno pa je v njem nekaj izjem, ki omogočajo državljanom prehajanje regijskih mej in gibanje po 21. uri, in sicer odpravljanje neposredne nevarnosti za zdravje, življenje in premoženje, prihod in odhod na delo ter izvajanje nujnih delovnih nalog ali dostop in nudenje storitev za nujne primere.

Na Petrolu danes pravijo, da prodajnih mest v Sloveniji ne bodo zapirali, prav tako zaenkrat ne bodo spreminjali delovnega časa, a se to lahko v prihodnjih dneh spremeni, "saj se vsi skupaj sproti prilagajamo situaciji". Se pa zavedajo, da so njihova prodajna mesta nujno potrebna za oskrbo tranzita. 

Na OMV pa so povedali, da bodo urnike določenih bencinskih servisov najverjetneje morali prilagoditi razmeram, vse spremembe pa bodo objavljali sproti, na svojih spletnih straneh, so še dejali za STA.

bencinska črpalka, gorivo PRVO PRAVILO Avto Natočil sem napačno gorivo. Kaj zdaj?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.