Slovenija
2027 ogledov

Zaprte nekatere železniške proge, drugod dolge zamude

Vlaki Postojna
1/2
Anže Petkovšek
Slovenske železnice opozarjajo, na daljše zamude vlakov zaradi podrtega drevja na progah v Zasavju ter med Celjem in Laškim

"Potniški vlaki, ki vozijo na progah Zidani Most - Ljubljana ter Zidani Most – Celje bodo imeli daljše zamude. Zaradi vremenskih razmer, težkega mokrega snega, so se v Zasavju sprožili manjši plazovi ter na progo podrlo več dreves. Vozno omrežje pa je poškodovano tudi med Laškim in Celjem," so sporočili. 

Slovenija Debela snežna odeja, na cestah težave

Vzdrževalne ekipe Slovenskih železnic so bile na delu vso noč in kolikor je mogoče hitro odpravljajo posledice poškodb na železniški infrastrukturi. Za zdaj so omogočili vožnjo vlakov med Zidanim Mostom in Savo, vendar bodo nastajale večje zamude. Med Celjem in Laškim posledice še odpravljajo zato je proga za zdaj zaprta.

Namesto nekaterih potniških vlakov bodo vozili nadomestni avtobusi.

Potnikom se za zamude opravičujejo in jih prosimo za razumevanje.

Pluženje v MB Slovenija Zaletel se je v snežni plug

Več informacij lahko dobijo na spletni strani Slovenskih železnic www.slo-zeleznice.si, na železniških postajah, v infocentrih v Ljubljani, Celju, Mariboru in Kopru, po e-pošti potnik.info@slo-zeleznice.si ter na telefonski številki 1999.

Sneg Vreme Slovenija V soboto sneg, kako pa prihodnji teden?

Naslednje informacije o razmerah na progi bodo objavili ob 11. uri.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.